'Kutlu Davanın Temsilcilerisiniz'

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci ve Yönetim Kurulu, MHP İlçe Başkanları ile bir araya geldi. Taytak, toplantıda önemli mesajlar verdi

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci ve Yönetim Kurulu ve MHP İlçe Başkanları’nın katıldığı toplantıda ““Bizler sıradan bir siyasi partinin sıradan bir il başkanı, ilçe başkanı, milletvekili değiliz. Bizler kutlu bir davanın, Allah rızası için kurulmuş bir yapının içinde mücadele veren, şehidi olan, gazisi olan, partinin içerisindeyiz. Genel Başkanımız Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin de ifadeleriyle Biz Milliyetçi Hareket Partisi’yiz” dedi. 

'Kutlu Davanın Temsilcilerisiniz'

“HER GÖNÜLE GİRECEĞİZ”

Milletvekili Taytak, konuşmasına şöyle devam etti:

“Dildeyiz, dilekteyiz, duadayız, kalpteyiz, şehitlik anıtıyız. Sizler bu kutlu davanın ilçelerimizdeki temsilcilerisiniz. Sizler hemşehrilerimizden aldığınız talimatlarla, hemşehrilerimize hizmet edeceksiniz. İlçelerimizde birliğimizi, beraberliğimizi sizler sağlayacaksınız. Ben herbirinizin gözünde bu hizmet ışığını görüyorum. Amacımız her daim hizmet etmek, bu amaçtan asla vazgeçmeyeceğiz. Her gönüle gireceğiz, çalınan her kapıya cevap vereceğiz. Ben çalışmalarınızda her birinize ayrı ayrı başarılar diliyorum. Birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun diyorum.” 

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

MHP İl Başkanı Ahmet Kahveci, MHP'nin hem yerel hem de genel düzeydeki hedeflerini vurgularken, teşkilatların birlik ve beraberlik içinde hareket etmesinin önemine dikkat çekti. Kahveci, “Milliyetçi Hareket Partisi olarak halkımızın beklentilerini karşılayacak çalışmaları sürdüreceğiz. Bu amaçla ilçe teşkilatlarımızla sürekli iletişim ve işbirliği halinde olacağız” şeklinde konuştu.

MHP İlçe Başkanları da söz alarak kendi bölgelerindeki siyasi durumları ve partinin çalışmalarını aktardı. Toplantı, karşılıklı görüş alışverişi ile devam etti.

Bakmadan Geçme