• Haberler
  • Genel
  • Kütahya’da ZEKA bereketi – Kocatepe Gazetesi

Kütahya’da ZEKA bereketi – Kocatepe Gazetesi

Zafer Kalkınma Ajansı’nın Kütahya’daki yeni hizmet binasının temel ama töreni yapıldı. Törene Bakan Zeybekçi de katıldı Afyonkarahisar, Kütahya, Manisa ve Uşak illerimizi kapsayan ve ‘TR33’ olarak sınıflandırılan bölgede hizmet veren Zafer Kalkınma Ajansı’nın yeni hizmet binasının temel atma töreni, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, [&hellip]

Kütahya'da ZEKA bereketi

Zafer Kalkınma Ajansı’nın Kütahya’daki yeni hizmet binasının temel ama töreni yapıldı. Törene Bakan Zeybekçi de katıldı

Afyonkarahisar, Kütahya, Manisa ve Uşak illerimizi kapsayan ve ‘TR33’ olarak sınıflandırılan bölgede hizmet veren Zafer Kalkınma Ajansı’nın yeni hizmet binasının temel atma töreni, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden, TBMM KİT Komisyonu Başkanı ve Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay, Kütahya Milletvekilleri Dr. Soner Aksoy ve Prof. Dr. Vural Kavuncu, Kütahya Belediye Başkanı Sayın Mustafa İça, daire müdürleri, iş adamları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve davetlilerin katılımıyla Kütahya’da yapıldı.
Yönetim toplantısı da
gerçekleşti
Kütahya’daki temel atma töreninden sonra Kütahya Valisi Şerif Yılmaz Zafer bakanlığında Zafer Kalkınma Ajansı 2014 yılı 2. Yönetim Kurulu Toplantısı da yapıldı.
Zafer Kalkınma Ajansı hizmet binasında yapılan Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) yönetim kurulu toplantısında Kütahya Valisi Yılmaz’ın açılış konuşmasının ardından gündemde bulunan konular ele alındı. (Haberlerle ilgili ayrıntılar yarınki Kocatepe Gazetesi’nde)

Bakmadan Geçme