Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kusursuz cilt uygulamaları Fuar Hastanesi’nde

Afyonkarahisar Özel Fuar Hastanesi

Afyonkarahisar Özel Fuar Hastanesi Dermatoloji Kliniği’nde Dermoller ve Rfix uygulamaları ile daha genç ve kusursuz bir cilt elde etmeye yönelik tedavi çeşitleri veriliyor

 

Afyonkarahisar Özel Fuar Hastanesi Dermatoloji Uzmanı Dr. Ali Ertan Ercan, Dermoller Rfix cihaz ve uygulamalarını detaylarıyla anlattı.
“YAŞLANMA KARŞITI ETKİ”
Dermarollerin, dönen bir silindir üzerinde bulunan son derece ince, özel olarak tasarlanmış titanyum iğnelerden ya da paslanmaz çelik iğnelerden oluşan bir cihaz olduğunu belirten Dr. Ercan, “Bu cihazı cildi uyarmak, ciltte kan dolaşımını hızlandırmak, kollajen sentezini uyarmak ve böylece dokuda rejuvenasyon (gençleştirme) etkisi oluşturmak için kullanmaktayız. Diğer adı ‘bilinçli yaralandırma sistemidir. Dermaroller ile ciltte mikro kanallar açarak doku iyileşme sürecini başlatıyoruz ve böylece ‘yaşlanma karşıtı etki’ sunuyoruz. Yeni kolajen, elastin, hyalüronik asit stimülasyonunu sağlayarak anti-aging etkisi elde ediyoruz.” dedi.
Anti-aging etkisi elde edilen dermol bir diğer adıyla bilinçli yaralandırma sistemi cihazının kullanım alanlarını anlatan Dr. Ercan, “Kırışıklıkların azalması ve önlenmesi, ciilt çatlaklarının minimize etme, güneş lekelerini yok etme, sivilce lekelerini yok etmede kullanıyoruz. Aynı zamanda; Yara, kesik ya da ameliyat izi gibi lekelerin görünümlerini en aza indirme, saç dökülmesini engelleme, yeni saç çıkarma, daha taze, aydınlık ve canlı bir cilt görünümü elde etmede de kullanıyoruz.” ifadelerini kullandı.
“BİR DİĞER UYGULAMADA RFİX”
Özel Fuar Hastanesi Dermatoloji Kliniği’nde bir diğer uygulamanın da Rfix olduğunu belirten Dr. Ercan şöyle konuştu:
“Hastanemiz estetik kliniğinde cildin daha sağlıklı ve genç görünümü için yapılan uygulamalar arasında popülerliğini arttıran ve çok iyi sonuçlar aldığımız ‘fraksiyonel radyo frekans mikro-iğneleme’ (hibrid enerji) uygulaması kullanılmaktadır. Cildin yüzeyine etki etmeden direkt olarak cilt altında istenilen derinliğe ulaşarak mikro iğnelerle radyo dalgası eşliğinde ısı hasarı oluşturularak, yeni kollajen elastin ve hyalüronik asit üretimi tetiklenerek; cildin daha parlak, gergin ve sağlıklı olmasını hedeflemekteyiz. Bununla birlikte altın iğne uçlu radyo frekans uygulamasında cilt üzerinde ki birçok sorunu da tedavi edebilmekteyiz. Altın iğne uçlu radyo frekans uygulamasının işlem süresi bölgeye bağlı olarak değişmekle birlikte, genellikle 30-45 dakika kadar sürmekte, işlem sonrasında da kişiler günlük işlerine geri dönebilmektedirler. Seans sayısının 1 ay arayla minimum 4 olarak önermekteyiz.”
“ÇEŞİTLİ YARARLAR ELDE EDİLİYOR”
Fraksiyonel Radyo Frekans Mikro-İğnelemenin ince kırışıklıkların toparlanması, cildin gençleştirilmesinde yararlanıldığını söyleyen Dr. Ercan, “Cilt lekelerinin azaltılması, cilt ışıltısının arttırılması, cilt renk tonunun eşitlenmesi, sivilce izleri, çukurlar ve yara izlerinin azaltılmasında, yanık izlerinin, gözaltı morluklarının azaltılmasında bu yöntemi kullanıyoruz. Ayrıca gözenek sıkılaştırmada, akne tedavisinde, boyun ve dekolte bölgesinin toparlanması amacı ile kullanmaktayız.” dedi.