Kuş'tan eğitime tam destek – Kocatepe Gazetesi

Geçtiğimiz günlerde beldede ikamet eden öğrencilerden 2017-2018 eğitim öğretim yılının 2. döneminde ortaokul da okuyup teşekkür belgesi alanlara 180, takdir belgesi alanlara 220, lisede okuyan ve teşekkür belgesi alanlara 220, takdir belgesi alanlara 330 TL olmak üzere 235 öğrenciye eğitim desteği verildi.Konu ile ilgili açıklama yapan Erkmen Belediye Başkanı Memduh Kuş, bu ödüllerin çocukları teşvik [&hellip]

Geçtiğimiz günlerde beldede ikamet eden öğrencilerden 2017-2018 eğitim öğretim yılının 2. döneminde ortaokul da okuyup teşekkür belgesi alanlara 180, takdir belgesi alanlara 220, lisede okuyan ve teşekkür belgesi alanlara 220, takdir belgesi alanlara 330 TL olmak üzere 235 öğrenciye eğitim desteği verildi.
Konu ile ilgili açıklama yapan Erkmen Belediye Başkanı Memduh Kuş, bu ödüllerin çocukları teşvik ettiğini böylece de başarının yükseldiğini söyledi.
Kuş, “Yıllar geçtikçe Fen Lisesi veya diğer sınavla girilen okullara giden öğrenci sayımızda artış var. Üniversiteye giden öğrenci sayımız sürekli artıyor. Yardımlarımız bununla da kalmıyor. Okullarımızın fotokopi kağıdı, yardımcı kitap, güvenlik kamerası, öğrenci dolabı, temizlik malzemesi, kırtasiye malzemesi gibi birçok malzemesi içinde sadece bu yıl 153.000 TL harcama yaptık. Bu durum beldemizin eğitim ve kültür seviyesini daha da yükseltiyor. Erkmen Belediyesi olarak eğitim ve öğretime maddi manevi her türlü desteği vermeye devam edeceğiz.” dedi.

Bakmadan Geçme