• Haberler
  • Genel
  • “Küsmeyelim, yuvadan ayrılmayalım” – Kocatepe Gazetesi

“Küsmeyelim, yuvadan ayrılmayalım” – Kocatepe Gazetesi

AK Parti İl Başkanlığı “Vefa Yemeği” ismini verdikleri iftarda eski ve yeni partilileri biraraya getirdi. Sıkça birlik, beraberlik mesajı veren İl Başkanı Av. İbrahim Yurdunuseven: “Cumhurbaşkanlığı arkasından genel seçimler var. Hiçbir parti büyüğü ve partilinin birbirine küsmemesi, hiçbirinin yuvasından ayrılmaması inancıyla bu vefa yemeğini tertip ettik” dedi. ÖNEMLİ OLAN TAKIM ÇALIŞMASI İftarın ardından katılımcılara hitap [&hellip]

"Küsmeyelim, yuvadan ayrılmayalım"

AK Parti İl Başkanlığı “Vefa Yemeği” ismini verdikleri iftarda eski ve yeni partilileri biraraya getirdi. Sıkça birlik, beraberlik mesajı veren İl Başkanı Av. İbrahim Yurdunuseven: “Cumhurbaşkanlığı arkasından genel seçimler var. Hiçbir parti büyüğü ve partilinin birbirine küsmemesi, hiçbirinin yuvasından ayrılmaması inancıyla bu vefa yemeğini tertip ettik” dedi.

ÖNEMLİ OLAN TAKIM ÇALIŞMASI
İftarın ardından katılımcılara hitap eden AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. İbrahim Yurdunuseven, katılımcılara davetlerine icabetleri nedeniyle teşekkür etti. Ramazan-ı Şerif’in hayırlara vesile olmasını dileyen Yurdunuseven; “Bilindiği üzere bir hafta kadar önce Sayın Başbakanımızın teveccühü ile şahsımıza İl Başkanlığı görevi tevdi edildi. Bundan sonra öncelikle teşkilatımı toplamak, önümüzdeki genel seçimlere hazırlık yapmak amacıyla bir vefa yemeği tertiplemeyi düşündük. 2000’li yıllardan itibaren bu partide bizden önce görev almış olanlarla biraraya geldik. Önemli olan birlikte ve bir takım içerisinde çalışmaktır.” dedi.
“HİÇBİR PARTİLİ
YUVASINDAN AYRILMASIN”
Başarının sırrını ekip elemanlarının birlik içerisinde ve koordineli çalışması olarak özetleyen AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, ortak çalışmanın önemine değindi. Bu 2014 yılı Ramazanı ile birlikte bu yılın ‘Yetim Yılı’ olarak benimsendiğini hatırlatan Yurdunuseven; “Bilindiği üzere bu yıl Yetim Yılı. Yetime önem verme yılı. Lüften sofralarımızda yetimlere yer verin. Bilin ki onların sayesinde ayakta duruyoruz. Bugüne kadar bizlerle görev yapan arkadaşlarıma partimize Afyon’da buraya kadar getirdikleri için çok teşekkür ederken, yaptıkları hizmetlerin unutulmayacağını, onları her istişare toplantımızda onur konuğu olarak aramızda bulunduracağımızı belirtiyoruz. Bilindiği üzere önce Cumhurbaşkanlığı arkasından genel seçimler var. Bu nedenle hiçbir parti büyüğünün ve partilinin birbirine küsmemesi, hiçbirinin yuvasından ayrılmaması inancıyla bu vefa yemeğini tertip ettik.” diye konuştu.
“BİR TEK OY İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
AK Parti’nin başarısının partililer ve partiye gönül verenlerin destekleriyle devam edeceğini ifade eden İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven şöyle konuştu: “Seçimlerde tek bir oy nelere mal olur sizler takdir edersiniz. Bu nedenle biz bir tek oy için çalışıyoruz. O bir oy bizim için çok önemli. Gönlü güzel insanlar lüften bu kardeşinize dua edin de bu işte başarılı olalım. Allah yar ve yardımcımız olsun.” İftara eski ve yeni tüm partililerin yanı sıra; AK Parti Milletvekili Halil Ürün, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclisi Bakşanı Salih Sel, AK Parti İl Eski Başkanı Mehmet Zeybek, eski ve yeni Belediye Başkanları, Belediye ve İl Genel Meclisi üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme