“Küsecekler, gidecekler bu yola hiç çıkmasın”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Avu. Saadet Selcan Hıdıroğlu beraberinde, Av. Sait Gündoğdu, Av. Beyza Gümüş ve Sultan Ayvaz ile birlikte gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret etti.Kocatepe Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Burak Aydın’la görüşen AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Av. Saadet Selcan Hıdıroğlu, kendisine görev verilse de verilmese de AK Parti’li olarak dün olduğu gibi [&hellip]

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Avu. Saadet Selcan Hıdıroğlu beraberinde, Av. Sait Gündoğdu, Av. Beyza Gümüş ve Sultan Ayvaz ile birlikte gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret etti.
Kocatepe Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Burak Aydın’la görüşen AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Av. Saadet Selcan Hıdıroğlu, kendisine görev verilse de verilmese de AK Parti’li olarak dün olduğu gibi bugünde ve yarında hizmet vermeye devam edeceğini söyledi.
“Sahada yürüttüğüm mücadeleyi mecliste yürütmeye talip oldum” diyen Hıdıroğlu, “Şuan ülkemizin içinde bulunduğu gerek dış mihraklarca gerek iç hainlerce düzenlenen sayın cumhurbaşkanımıza yönelik ve milli irademize yönelik tehditlere karşı bir hukukçu olarak bende mücadele etmek istedim. Sahada yürüttüğüm mücadeleyi mecliste de yürütmeye talip oldum” dedi.
“DESTİNASYON ÇALIŞMALARINI
TAKİP EDİYORUM”
Afyonkarahisarla ilgili bir çok projesi olduğunu anlatan Hıdıroğlu, “Sayın Bakanımız Veysel Eroğlu’nun, özellikle ilimize tüm Türkiye’ye yapmış olduğu büyük projeler hepimizin malumudur. Bu konuda kendisine teşekkür ediyoruz. Sayın Bakanımız hükümette hiçbir yatırımdan kaçınmadı. Marka kent olmakta ilerleyen Afyon için bir sürü destinasyon çalışmalarını takip ediyorum. Özellikle sağlık kente yönelik projelerimiz var. Tanıtıma yönelik vali beyin kendi bünyesinde kurduğu tanıtım ofislerine destek olmak isteriz. Frig Vadisi, termal kaplıca, lokum, sucuk gıda ürünlerimiz yumurtacılığın kalbi olan ilimiz pek çok açıdan gelişmeyi ilerlemeyi hakkeden bir il. Yem fabrikaları gibi organik yumurta çiftlikleri gibi büyük çaplı bunlara dair planlarım var. Bunlarla ilgili çalışmaları sürdüreceği” diye konuştu.
“ŞAHSİ DEĞİL, MİLLİ MESELE”
Milletvekili olsa da olmasa da AK Parti’li olarak her zaman hizmet verdiğini ifade eden Hıdıroğlu, “Aday gösterilmesem de 24 Haziran’a kadar devam edecek çalışmalarımız. Bu şahsi değil milli bir meseledir. Küseceklerin gideceklerin bu yola hiç çıkmamalarını dilerim. Ben zaten 2002 yılının Aralık ayından beri vekilim. Avukat olarak ben zaten işim gereği başkalarının taleplerini dile getirip onların haklarını arayan bir mesleği icra ediyorum. Öte yandan Kadınların AK Parti de siyaset yapmasının en açık göstergesi 1332 kadın adayımızın olmasıdır.
“BU YOLA REKLAM İÇİN ÇIKMADIM”
“Bu yola reklamım olsun diye çıkmadım” diyen Hıdıroğlu, “Milletvekili Aday Adaylığını reklam aracı olarak kullanmadım. İnsanların tek tek gönüllerine ulaşmak tek tek ellerini sıkmak için her gün sahadayız. Seçim sonucunda hem cumhurbaşkanlığında hem milletvekili oranında yüzde 55 aşarız. Afyonkarahisar’da açık ara gideriz. Bunun için çalışıyoruz. Tüm aday adayları arkadaşlarımız sahadalar. Bizim aramızda bir yarış yok. Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için. Hepimiz bir dava adamıyız. Şayet görev nasip olursa Afyonkarahisar’da asla elimi ve gönlümü çekmeden tüm vekillik süresi boyunca halkımızla iç içe olmaya söz veriyorum. >> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme