• Haberler
  • Genel
  • Kuş’dan Aslı Türkmenli’ye plaket – Kocatepe Gazetesi

Kuş’dan Aslı Türkmenli’ye plaket – Kocatepe Gazetesi

İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli’nin eşi Aslı Türkmenli’ye Gençlik ve Spor İl Müdürü Zeki Kuş plaket verdi Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli’nin eşi Aslı Türkmenli, 1 yıldır Gençlik Merkezi’nde yağlı boya ve resim dersi veriyor. Eğitimlere ev hanımları ve bayan öğrenciler büyük ilgi gösteriyorlar. Ev hanımlarının teşekkürlerini kazanan Aslı Türkmenli’ye Gençlik ve Spor İl [&hellip]

Kuş'dan Aslı Türkmenli'ye plaket

İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli’nin eşi Aslı Türkmenli’ye Gençlik ve Spor İl Müdürü Zeki Kuş plaket verdi

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli’nin eşi Aslı Türkmenli, 1 yıldır Gençlik Merkezi’nde yağlı boya ve resim dersi veriyor. Eğitimlere ev hanımları ve bayan öğrenciler büyük ilgi gösteriyorlar. Ev hanımlarının teşekkürlerini kazanan Aslı Türkmenli’ye Gençlik ve Spor İl Müdürü Zeki Kuş da dün bir sürpriz hazırladı. Eğitimler sırasında resim odasına giden Zeki Kuş, Aslı Türkmen’liye yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür ederek basının önünde plaket takdim etti. Afyonkarahisar’da böyle bir faaliyeti başlatan Aslı Türkmenli’ye teşekkür eden Zeki Kuş plaket töreninde şöyle konuştu: “Aslı Hanım’a bizler müteşekkiriz. Afyonkarahisar’da son bir yıldır ev hanımlarına ve gençlere yönelik böyle bir çalışma başlattı. Biz de bugün ona bu küçük hediyeyi takdim ediyoruz. Kendisine başarılar diliyoruz” diye konuştu.
“Büyük bir ilgi var”
Aslı Türkmenli is kendisine Zeki Kuş tarafından yapılan bu jeste şu sözlerle karşılık verdi: “Hanımlardan büyük bir ilgi görüyoruz. Bir yıldır çalışıyorduk. Bu çalışmalarımızın karşılığını almaya başladık. Yakın zamanda bir sergi açacağız. Sergiyi Özdilek ve Afium’da açmayı düşünüyoruz. Zeki Bey bugün bize bir sürpriz yaptı. Hiç unutmayacağım, evimin en güzel köşesinde saklayacağım bir hediye verdi. Kendisine teşekkür ediyorum. Biz gerek Gençlik Merkezi Şube Müdürü İsmail Kılınç olsun gerek İl Müdürümüz Zeki Kuş olsun kendilerinden çok büyük destek görüyoruz. Bayanları buradan sizin aracılığınızla davet ediyorum. Boş vakitlerini değerlendirsinler. Hem psikolojik olarak da kendilerini çok rahat hissederler. Öte yandan sadece ev hanımları değil üniversite öğrencileri de bizlere katılıyorlar. Dersleri nedeniyle bugün kü çalışmada bizimle beraber olamadılar. Ben 10 yıldır bu işle meşgulüm. Burada da 1 yıldır çalışmalar yapıyoruz. Bu 1 yıllık süre zarfında birbirinden güzel 70 resim yaptık. Sergide de bunları Afyonlu resim severler göreceklerdir.
Bayanlar çalışmalardan çok memnun
Aslı Türkmenli’nin öğrencileri de çalışmalardan çok memnun olduklarını söylediler. “Aslı Hanım’la hayata bakışımız değişti” diyen ev hanımları, Afyonkarahisarlı diğer ev hanımlarını da çalışmalara katılmaya davet ettiler.

Bakmadan Geçme