• Haberler
  • Spor
  • Kuşak hediyeleri Başkan Çöl'den – Kocatepe Gazetesi

Kuşak hediyeleri Başkan Çöl'den – Kocatepe Gazetesi

Ödül törenine katılan Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, genç karatecilere kuşak ve belgelerini takdim ederek spor yaşamlarında kendilerine başarılar diledi.Yıldız Karate Kursu Antrenörü Doğan İzzet Yıldız'ı da tebrik eden Başkan Çöl, başarılı sporcular yetiştirerek verdiği emeklerden dolayı kendisine teşekkür etti.Sporculara başarının devamını dileyen Başkan Çöl, 'Karate kursumuzda başarılı olan çocuklarımıza kuşak ve belgelerini takdim ettik. [&hellip]

Ödül törenine katılan Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, genç karatecilere kuşak ve belgelerini takdim ederek spor yaşamlarında kendilerine başarılar diledi.
Yıldız Karate Kursu Antrenörü Doğan İzzet Yıldız’ı da tebrik eden Başkan Çöl, başarılı sporcular yetiştirerek verdiği emeklerden dolayı kendisine teşekkür etti.
Sporculara başarının devamını dileyen Başkan Çöl, “Karate kursumuzda başarılı olan çocuklarımıza kuşak ve belgelerini takdim ettik. Yıldız Karate Kursumuzu ve değerli hocası Doğan beyi kutluyor, spora duyarlı anne babaları tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Bakmadan Geçme