• Haberler
  • Genel
  • Kurusıkı tabanca kalbini durdurdu – Kocatepe Gazetesi

Kurusıkı tabanca kalbini durdurdu – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde bir genç kalbine dayadığı kurusıkı tabanca ile ateş etti. Kurusıkı tabancanın ucundan çıkan basıncın etkisi ile kalbi duran genç hayatını kaybetti Edinilen bilgiye göre, Afyonkarahisar'a bağlı Dinar ilçesinde Hasan Özdemir (25) adındaki genç, kız arkadaşından karşılık bulamadığı için kalbine dayadığı kurusıkı tabanca ile ateş etti. Tabancanın namlusundan çıkan basıncın kalbini durdurması sonucu [&hellip]

Kurusıkı tabanca kalbini durdurdu

Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde bir genç kalbine dayadığı kurusıkı tabanca ile ateş etti. Kurusıkı tabancanın ucundan çıkan basıncın etkisi ile kalbi duran genç hayatını kaybetti

Edinilen bilgiye göre, Afyonkarahisar’a bağlı Dinar ilçesinde Hasan Özdemir (25) adındaki genç, kız arkadaşından karşılık bulamadığı için kalbine dayadığı kurusıkı tabanca ile ateş etti. Tabancanın namlusundan çıkan basıncın kalbini durdurması sonucu hayatını kaybeden Özdemir’in daha önce kalbinden ameliyat geçirdiği öğrenildi.
Olay, Dinar’ın Yeni Mahallesi Güngören Sokak’taki 18 numaralı evde dün gece meydana geldi. Hasan Özdemir (25), bir süredir birlikte olduğu Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Dinar Meslek Yüksekokulu öğrencisi kız arkadaşı S.G. (20) ile buluştu. Alkol aldıkları belirtilen ikilinin daha sonra S.G.’nin evine gittikleri kaydedildi. S.G.’nin emniyette verdiği ifadeye göre, Hasan Özdemir eve geldikten sonra yanındaki kuru sıkı tabancayı çıkartarak, göğsüne dayadı. Ardından S.G.’ye bir kaç kez kendisini sevip sevmediğini sordu. Karşılık alamayan Hasan Özdemir, kalbine dayadığı silahı ateşledi.
Olay sonrası S.G. ve çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansı Hasan Özdemir’i Dinar Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Hasan Özdemir, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis tarafından gözaltına alınan S.G. ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
Öte yandan, cenazesi otopsi yapılmak üzere Afyonkarahisar Adli Tıp Kurumu’na gönderilen Özdemir’in geçtiğimiz yıl Kasım ayında kalp ameliyatı geçirdiği, S.G.’nin ifadesine göre de yanında sürekli kuru sıkı tabanca taşıdığı öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme