• Haberler
  • Genel
  • 'Kurumsal Yapımız Manipülasyonlara Kapalıdır'

'Kurumsal Yapımız Manipülasyonlara Kapalıdır'

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Fehmi Güray Çakır, son günlerde yerel seçimler için bazı isimlerle temasta oldukları yönünde bazı asılsız iddiaların ortaya atıldığını belirtti. Çakır, parti olarak kurumsal yapılarının manipülasyonlara kapalı olduğunu ifade etti.

Yeniden Refah Partisi (YRP) Afyonkarahisar İl Başkanı Fehmi Güray Çakır, yerel seçimler öncesinde algı yönlendirmeyi hedeflediğini belirttiği bazı spekülasyonların gerçek dışı olduğunu açıkladı.
“BAZI İSİMLERLE TEMASIMIZ OLMADI”
YRP İl Başkanı Fehmi Güray Çakır, partisinin adının karıştığı bir takım dedikoduları üzülerek izlediklerini dile getirdi. Çakır, “31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesinde elbette belde, ilçe ve genelde bir takım aday adaylarımız üzerinde çalışmalarımızın olması sürecin gerekliliğidir. Afyonkarahisar kamuoyumuzu doğru bilgilendirmek adına son günlerde ortaya atılan bazı isimler ile oluşturulmak istenilen algıda olduğu gibi bir temasımız söz konusu dahi değildir.” dedi.
“TEŞKİLATIMIZ UYUMLA VE SİLSİLEYİ BOZMAYARAK ÇALIŞIYOR”
Başkan Çakır açıklamasının devamında şunları kaydetti: “Yeniden Refah Partisi’nin kurumsal bir yapısı vardır. Bu kurumsallıktan habersiz olanların yakıştırma adaylarla kendilerinden elde edebilecekleri bir durumun olmadığını net bir dille ifade ediyorum. Milli Görüş sadece terimden ibaret bir kavram değildir. Bizler başta Genel Başkanımız olmak üzere genel merkezimizin birimleriyle uyumlu ve silsileyi bozmayacak şekilde çalışma prensibini benimseyen bir teşkilatız. Kurumsal yapımız manipülasyonlara kapalıdır, bu konuda kesin ve kırmızı çizgilerimiz var. Bizler kimsenin siyasi ikbalinin taşeronluğunu yapmadık, yapmayız. Zaten istesek de yapamayız ki mayamız buna müsaade etmez.”

Bakmadan Geçme