• Haberler
  • Genel
  • Kurumsal İletişim Çalışmaları Birim Özel Toplantılarının İkinci Etabı Tamamlandı

Kurumsal İletişim Çalışmaları Birim Özel Toplantılarının İkinci Etabı Tamamlandı

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi'nin (AFSÜ9 kurumsal iletişim çalışmalarında eşgüdüm oluşturmak amacıyla planlanan Kurumsal İletişim Çalışmaları Birim Özel Toplantılarının ikinci etabı, Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesi (DHF) ile tamamlandı

Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü (BYHİK) Filiz Özden Yılmaz başkanlığında Tıp Fakültesi toplantı salonunda gerçekleştirilen ilk toplantıya Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Tolga Ertekin ve Doç. Dr. Çiğdem Özer Gökaslan, Birim İletişim Temsilcisi ve Birim Web Sitesi Sorumlusu Halil İbrahim Çevik ve Tıp Fakültesi Öğrenci Temsilcisi Batuhan Çiçek katıldı. DHF ile A Blok Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda ise DHF Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ömer Ekici, Fakülte Sekreteri Erdinç Duygulu ile DHF Öğrenci Temsilcisi Mustafa Oğuzhan Gözeten hazır bulundu.

Üniversitedeki faaliyetlerin haber ve duyurularının paydaşların bilgisine sunulması amacıyla yürütülen süreçlerin ele alındığı toplantılarda fakültelerin kurumsal iletişime özgü taleplerine ilişkin istişarede bulunuldu. AFSÜ Çalışanlarının protokol bilgisi ve tören benzeri organizasyonlara ilişkin bilgilendirilme ihtiyacının dile getirildiği toplantılarda, birim web sayfalarının içerik bakımından geliştirilmesine yönelik atılacak adımlar konusunda da görüş alışverişi yapıldı.

AFSÜ İletişim Temsilcileri II. Koordinasyon Kurulu Toplantısında alınan karar doğrultusunda, akademik ve idari birimlere özgü beklenti ve önerilerin tespit edilmesi amacıyla ilgili birim yöneticileri, İletişim Temsilcileri ve Web Sitesi Sorumlularının katılımıyla gerçekleştirilen AFSÜ Kurumsal İletişim Çalışmaları Birim Özel Toplantıları, belirlenen takvim doğrultusunda yıl boyunca devam edeceği öğrenildi.

Bakmadan Geçme