• Haberler
  • Genel
  • Kurumlarla işbirliğine açığız – Kocatepe Gazetesi

Kurumlarla işbirliğine açığız – Kocatepe Gazetesi

AKÜ Deprem Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Ali Ergün, kamu kurumları ile işbirliğine açık olduklarını söyledi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın organizasyonu ve Afyonkarahisar Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nün katılımıyla 17 Aralık 2013 tarihinde düzenlenecek olan “Kentsel Dönüşüm” konulu seminere Afyon Kocatepe Üniversitesi’nin (AKÜ) de katkılarının alınması amacıyla Çevre ve Şehircilik İl Müdürü H. [&hellip]

Kurumlarla işbirliğine açığız

AKÜ Deprem Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Ali Ergün, kamu kurumları ile işbirliğine açık olduklarını söyledi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın organizasyonu ve Afyonkarahisar Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nün katılımıyla 17 Aralık 2013 tarihinde düzenlenecek olan “Kentsel Dönüşüm” konulu seminere Afyon Kocatepe Üniversitesi’nin (AKÜ) de katkılarının alınması amacıyla Çevre ve Şehircilik İl Müdürü H. Vahit Okumuşer başkanlığındaki heyet, AKÜ Deprem Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. Ali Ergün ile görüştüler.
Doç. Dr. Ali Ergün yapılan görüşmede, AKÜ başta olmak üzere Deprem Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin kamu kurumları ile işbirliğine açık olduğunu belirterek, düzenlenecek seminerde her türlü bilimsel ve teknik desteğin sağlanabileceğini ifade etti.
Seminerde, kentsel dönüşüm, riskli bina tespit çalışmaları ve yapı güvenliği konularında bilgilendirme sunumlarının AKÜ Deprem Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Ali Ergün tarafından yapılması kararlaştırıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme