• Haberler
  • Gündem
  • “Kurumlararası işbirliği önemli” – Kocatepe Gazetesi

“Kurumlararası işbirliği önemli” – Kocatepe Gazetesi

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek,  İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hamza Çömez, İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız ve Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Kocacan ve Yönetimine iade-i ziyarette bulundu.İlk ziyaretini İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hamza Çömez'e yapan Başkan Zeybek, daha sonra İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız ve Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı [&hellip]

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek,  İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hamza Çömez, İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız ve Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Kocacan ve Yönetimine iade-i ziyarette bulundu.
İlk ziyaretini İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hamza Çömez’e yapan Başkan Zeybek, daha sonra İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız ve Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Kocacan ve yönetimini ziyaret etti.
Afyonkarahisar’ın gelişimi adına Belediye tarafından hayata geçirilecek projelerin istişare edildiği ziyaretlerde Başkan Zeybek, kurumlararası işbirliğine dikkat çekti.
“CUMHUR İTTİFAKINA UYGUN
HAREKET EDİLECEK”
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığına gerçekleştirdiği ziyarette MHP Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal, İl Sekreteri Beytulllah Bostancı ve parti üyeleri hazır bulundu. Gündeme ilişkin görüş alışverişinin yapıldığı bu ziyarette, “Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da Cumhur ittifakının hedef ve amacına uygun bir şekilde hareket ederek Afyonkarahisar’ı ve ülkemizi daha ileriye taşımak için el birliği ile çalışacağız.” mesajı verildi.

Bakmadan Geçme