• Haberler
  • Genel
  • “Kurumlar devlet ve millet odaklı çalışmalı”

“Kurumlar devlet ve millet odaklı çalışmalı”

İl İdare Şube Başkanları toplantısı Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Ahmet Ali Barış'ın başkanlığında düzenlendi. Toplantıda konuşan Vali Yardımcısı Barış, kurumların devlet ve millet odaklı çalışması gerektiğini söyledi 5442 Sayılı İl İdaresi Kanununun 24. maddesi gereğince, idarede birliğin sağlanması, yürütülen işlerin gözden geçirilerek düzenleştirilmesi, teşkilatın ahenkli çalışması için gerekli tedbirlerin alınmasını görüşmek ve kararlaştırmak amacıyla düzenlenen 2015 [&hellip]

"Kurumlar devlet ve millet odaklı çalışmalı"

İl İdare Şube Başkanları toplantısı Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Ahmet Ali Barış’ın başkanlığında düzenlendi.
Toplantıda konuşan Vali Yardımcısı Barış, kurumların devlet ve millet odaklı çalışması gerektiğini söyledi

5442 Sayılı İl İdaresi Kanununun 24. maddesi gereğince, idarede birliğin sağlanması, yürütülen işlerin gözden geçirilerek düzenleştirilmesi, teşkilatın ahenkli çalışması için gerekli tedbirlerin alınmasını görüşmek ve kararlaştırmak amacıyla düzenlenen 2015 yılı 1. İl İdare Şube Başkanları toplantısı Vali Yardımcısı Ahmet Ali Barış’ın başkanlığında gerçekleştirildi.
AKÜ Atatürk Kültür Merkezi Kocatepe Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcısı Ahmet Ali Barış’ın yanı sıra Bölge ve İl Müdürleri ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarının temsilcileri katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Vali Yardımcısı Ahmet Ali Varış, kurumlar arası diyaloğun sağlanması için toplandıklarını, kurumların devlet ve millet odaklı çalışması gerektiğini ifade etti. Ekonomi, iktisat ve hizmet alanında yapılması gereken çalışmalara dikkat çeken Vali Yardımcısı Barış, Afyonkarahisar’ın başlıca gündem maddelerinin ele alınarak, kamu kurum ve kuruluşlarındaki iş ve işlemlerin yürütülmesindeki koordinasyonların sağlanması, eksiklik ve aksaklıkların giderilmesi hususunda katılımcılara yönelik konuşma yaptı. Toplantı, gündemde bulunan konuların görüşülmesi ile sona erdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme