Kurtuluşun İzinde, Utku Anıtı Gölgesinde

Kurtuluş Savaşı coğrafyasını bisikletle ziyaret eden Türk Eğitim Derneği Gönüllüleri'nin yarınki durağı Afyonkarahisar olacak

Kurtuluş mücadelesinin izlerini sürerek, tarihimize sahip çıkmak ve genç nesillere bu önemli mirası aktarmak amacıyla başlatılan "Kurtuluşun İzinde" projesi, büyük bir heyecan ve kararlılıkla ilerliyor. 25 Ağustos günü Ankara’da 2’nci Meclisin önünden yola çıkan bisikletçileri Kurtuluş Savaşı güzergahında ilerliyor. 

Kurtuluşun İzinde, Utku Anıtı Gölgesinde
Proje kapsamında, Kurtuluş Savaşı’nın önemli duraklarını bisikletle ziyaret edecek Türk Eğitim Derneği gönüllüleri, geçmişin izlerini sürerken, aynı zamanda geleceğin teminatı olan gençler için burs kampanyası yürütecek.
TED Gönüllüleri, yarın da saat 11’de Afyonkarahisar’da, Anıtpark’taki Utku Anıtı önünde basın açıklaması yapacak.
Projenin daha geniş kitlelere ulaşması ve gençlerimizin tarih bilinci kazanmalarına katkı sağlamak amacıyla "Kurtuluşun İzinde" projesine özel Instagram ve YouTube hesapları açıldı. Bu platformlar aracılığıyla, projenin güncel gelişmeleri, ziyaret edilen yerlerin tarihi önemi ve katılımcıların deneyimlerini içeren videolar, fotoğraflar ve yazılar paylaşılacak. Takipçiler, bu mecralar üzerinden projeye dair her türlü detaya ulaşabilir ve tarihe tanıklık eden bu önemli yolculuğun bir parçası olabilirler.

Bakmadan Geçme