Kurtuluş Günü'nde Sinan Akçıl konser verdi

Afyonkarahisar, düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıldönümünde Sinan Akçıl konserine ev sahipliği yaptı. Kültür Park ve Fuar Alanı’nda düzenlenen halk konserinde, pop müzik sanatçısı Sinan Akçıl sahne aldı.Olası yağış ve serin havaya rağmen konser alanının büyük bir bölümü dolarken, Sinan Akçıl söylediği birbirinden güzel şarkılarla Afyonkarahisarlılardan tam not aldı.Konser sonunda, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Emel [&hellip]

Afyonkarahisar, düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıldönümünde Sinan Akçıl konserine ev sahipliği yaptı. Kültür Park ve Fuar Alanı’nda düzenlenen halk konserinde, pop müzik sanatçısı Sinan Akçıl sahne aldı.
Olası yağış ve serin havaya rağmen konser alanının büyük bir bölümü dolarken, Sinan Akçıl söylediği birbirinden güzel şarkılarla Afyonkarahisarlılardan tam not aldı.
Konser sonunda, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Emel Sarlık, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban adına sanatçı Sinan Akçıl’a plaket ve çiçek takdim ederek kendisini Afyonkarahisar’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. Gece, havai fişek gösterisiyle sona erdi.

Bakmadan Geçme