• Haberler
  • Genel
  • Kurtulmuş’a Afyon’dan destek – Kocatepe Gazetesi

Kurtulmuş’a Afyon’dan destek – Kocatepe Gazetesi

Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş’a, Afyonkarahisar’daki partisinin belediye başkanlarından destek geldi Afyonkarahisar Sülümenli Belediye Başkanı İsmail Çakal ve Sinanpaşa ilçesine bağlı Küçükhüyük Belediye Başkanı Vedat Kocatürk, genel başkanları Numan Kurtulmuş’un yanında olduklarını söylediler. Saadet Partisi Genel Başkanlığına seçilen Numan Kurtulmuş’un bu güne kadar sadece ülkesine yapacağı projelerle ilgili görüşlerini bildirdiğini anlatan Küçükhüyük Belediye Başkanı [&hellip]

Kurtulmuş'a Afyon'dan destek

Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş’a, Afyonkarahisar’daki partisinin belediye başkanlarından destek geldi

Afyonkarahisar Sülümenli Belediye Başkanı İsmail Çakal ve Sinanpaşa ilçesine bağlı Küçükhüyük Belediye Başkanı Vedat Kocatürk, genel başkanları Numan Kurtulmuş’un yanında olduklarını söylediler. Saadet Partisi Genel Başkanlığına seçilen Numan Kurtulmuş’un bu güne kadar sadece ülkesine yapacağı projelerle ilgili görüşlerini bildirdiğini anlatan Küçükhüyük Belediye Başkanı Vedat Kocatürk, “Bilindiği gibi malum siyasette günü birlik her şey her an olma ihtimali ile karşı karşıya bir ortamda yaşıyoruz. Maalesef şu an bunlar üzücü olaylar. Türkiye’nin ve hepimizin özlem duyduğu Numan Kurtulmuş gibi bir Genel Başkana Türkiye’nin her zaman ihtiyacı var” dedi. Kurtulmuş’un hiçbir zaman çirkin bir politika uygulamadığının apaçık ortada olduğunu anlatan Kocatürk, şöyle konuştu: “Daima birleştirici ve Türkiye üzerine yapacaklarını izah eden, Başbakan olduğu zaman uygulayacağı projelerden bahsederek hiçbir şekilde bir parti mensubunu kötülemedi ve arkasından konuşmadı. Bu yüzden Numan beye desteğimiz sonsuz. Gördüğümüz kadarı ile Saadet Partisi’nin bir yükselişi olduğu apaçık kamuoyunda bellidir. Benim şahsi görüşüm bunu bir engelleme için yapılan bir oyun olarak görüyorum.”
“Parti içinde tarafa
oluşturulmasına gerek yok”
Sülümenli Belediye Başkanı İsmail Çakal, parti içerisinde karışıklığa ve ikili bir taraf yaratmanın doğru olmadığını ifade etti. Genel başkan Numan Kurtulmuş’u desteklediklerini anlatan Başkan Çakal, şunları söyledi:
“Parti içerisinde neden böyle bir şey olduğunu kesin bilmediğim için derine girmek istemiyorum. Çünkü yanlış bir kelime konuşmayalım. Ama bizim inancımız ve gördüğümüz, bildiğimiz çalışkan, dürüst kişiliği ile biz genel başkanımıza destek veriyoruz. Şu an partimizin yükselişte olduğunu düşünüyorum. Genel Başkanımızın temiz ve dürüst siyaset yaptığından dolayı hiç kimseyi kötülemediğinden dolayı liderlik anlayışına sahip biri. Bu nedenle Genel Başkanımız Numan Kurtulmuş’u destekliyoruz.”
Parti içerisinde karışıklık ve ikilik olmaması gerektiğini vurgulayan Çakal, sözlerini şöyle tamamladı: “Bu gün parti içerisini karıştırmaya hiç gerek yok. Yıllardır vatandaşımız geçmişteki siyasetçileri gördü. Bu sefer genel başkanımıza destek verelim. Parti içerisinde ikilik yaratmaya gerek yok. Eğer amaç millete hizmet ise ortalıkta ikicilik yaratmaya gerek yok. Toplumunda görüşü ortadadır.”

Bakmadan Geçme