• Haberler
  • Genel
  • Kursiyerlere sertifikaları verildi – Kocatepe Gazetesi

Kursiyerlere sertifikaları verildi – Kocatepe Gazetesi

Çay Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan Cenaze Yıkama ve Kefenleme Kursları ve Okuma Yazma Kurslarının birinci kısımlarına katılan kursiyerlerden başarılı olanlara Halk Eğitim Merkezi Binasında yapılan törenle sertifikaları verildi Törende konuşan ilçe Kaymakamı Mehmet Nuri Başaran 'Kadın cenazeleri yıkamak ve kefenlemek için bayan bulmak zor idi. Bulunan da tecrübesiz. Yaptığı iş dinimiz kurallarına uyup [&hellip]

Kursiyerlere sertifikaları verildi

Çay Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan Cenaze Yıkama ve Kefenleme Kursları ve Okuma Yazma Kurslarının birinci kısımlarına katılan kursiyerlerden başarılı olanlara Halk Eğitim Merkezi Binasında yapılan törenle sertifikaları verildi

Törende konuşan ilçe Kaymakamı Mehmet Nuri Başaran; “Kadın cenazeleri yıkamak ve kefenlemek için bayan bulmak zor idi. Bulunan da tecrübesiz. Yaptığı iş dinimiz kurallarına uyup uymadığı belirsizdi. Açtığımız bu kurs ihtiyacımızı karşılayacak. Talep oldukça fazla. Kurslarımız uzman öğretmenlerle devam edecek” dedi.
Kaymakam Mehmet Nuri Başaran Okuma Yazma kurslarla ilgili olarak da; “İlçemizde okuma yazma bilmeyen kalmayacak. Engelli veya yatalak dahi olsa evlerine kadar giderek okuma yazma öğretceğiz. 2011 yılını okuma yazma seferberlik yılı ilan ettik” dedi.
Belge dağıtım törenine İlçe Kaymakamı Mehmet Nuri Başaran, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tekin Güvenir, Milli Eğitim Şube Müdürü Mevlüt Çınar, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Süleyman Sakarya, öğretmenler, kursiyerler katıldı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme