• Haberler
  • Genel
  • “Kurnazlıklara itibar etmeyin” – Kocatepe Gazetesi

“Kurnazlıklara itibar etmeyin” – Kocatepe Gazetesi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, belediye başkan adaylarının “AK Parti’ye geçeceğiz” sözüne itibar edilmemesi gerektiğini söyledi AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün AK Parti'nin aday göstermediği aday adaylarının başka partilerden aday olarak çıkmalarına dikkat çekti. Ürün şunları söyledi:'Bakıyorum bazı arkadaşlar AK Parti'den tercih edilmedik diye başka kapılara gidiyorlar. Onlara saygı duyuyorum, hiçbir itirazım yok [&hellip]

"Kurnazlıklara itibar etmeyin"

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, belediye başkan adaylarının “AK Parti’ye geçeceğiz” sözüne itibar edilmemesi gerektiğini söyledi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün AK Parti’nin aday göstermediği aday adaylarının başka partilerden aday olarak çıkmalarına dikkat çekti. Ürün şunları söyledi:
“Bakıyorum bazı arkadaşlar AK Parti’den tercih edilmedik diye başka kapılara gidiyorlar. Onlara saygı duyuyorum, hiçbir itirazım yok ama bazıları ‘efendim ben seçilirsem 40 gün sonra AK Parti’ye geçeyim’ diyorlar. Arkadaşlar oruç kimle tutuluyorsa bayram da onunla yapılıyor. Şimdi biz buraya geliyoruz ve çalışıyoruz yani oruç tutuyoruz. Kaybettik mi bayramı başkası ile yapacağız. Arkadaşlar böyle bir şey yok. Buna ne adalet ne de vicdan müsaade eder. Benim sizden istirhamım bu insanlara itibar etmeyin.”
Ürün, seçim çalışmaları çerçevesinde yaptığı konuşmada “Her gün hırsız var, hırsız var diye haykırıyorsunuz. Taş olsa çatlardı. ‘Efendim sosyal medyada var yayınlayalım’ diyorlar. İyi de sosyal medya hukuk tanımıyor ki! Şimdi Telekomünikasyon İletişim Daire Başkanlığı twitter’i niye kapattı? Twitter’de yalan var, dolan var, hakaret var, kanunen suç sayılan olaylar var” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme