Kurban ve Cumhuriyet bayramı müjdeleri hazır

Geçtiğimiz Ramazan Bayramı'nda il merkezi ve ilçelerinde 90 milyon TL'ye mal edilecek olan 25 adet tesisin temelini atan ve açılışını gerçekleştiren Orman ve Su İşleri Bakan Veysel Eroğlu, Kurban Bayramı'nı da Afyonkarahisar'da geçirecek Bayramın ikinci günü ilk olarak AK Parti İl Başkanlığı'ndaki bayramlaşma törenine katılacak olan Veysel Eroğlu, burada Kurban Bayramı ve Cumhuriyet Bayramı nedeniyle [&hellip]

Kurban ve Cumhuriyet bayramı müjdeleri hazır

Geçtiğimiz Ramazan Bayramı’nda il merkezi ve ilçelerinde 90 milyon TL’ye mal edilecek olan 25 adet tesisin temelini atan ve açılışını gerçekleştiren Orman ve Su İşleri Bakan Veysel Eroğlu, Kurban Bayramı’nı da Afyonkarahisar’da geçirecek

Bayramın ikinci günü ilk olarak AK Parti İl Başkanlığı’ndaki bayramlaşma törenine katılacak olan Veysel Eroğlu, burada Kurban Bayramı ve Cumhuriyet Bayramı nedeniyle halka verilecek olan toplam 6 müjdeyi açıklayacak.
BAYRAMLAŞMA VE
TEMEL ATMA İÇ İÇE
Bugüne kadar 79 müjdenin verildiği Afyonkarahisar’da müjde sayısı 85’e çıkarılacak. Müjdeleri açıklayıp, partililerle bayramlaştıktan sonra Şuhut’a hareket edecek olan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Şuhut’ta hem vatandaşlarla bayramlaşacak hem de toplu temel atma törenine katılacak. Şuhut İş Merkezi İnşaat Sahası’nda düzenlenecek olan temel atma merasimine katılacak olan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu; Şuhut İş Merkezi, 300 öğrenci kapasiteli Kredi Yurtlar Kurumu Öğrenci Yurdu ve Şuhut Adliye Sarayı’nın temelini atacak.
ŞUHUT’A YAKLAŞIK
23 MİLYON TL’LİK YATIRIM
Şuhut Belediyesi tarafından yapılacak olan Şuhut İş Merkezi’nde düğün salonu, kadınlar lokali, iş dükkanları ofisler, sinema salonu ve daha bir çok iş yeri yer alacak. 10.112.000 TL’ye mal edilecek projenin hizmete açılmasıyla Şuhut daha modern bir şehir görünümüne kavuşacak. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun temelini atacağı 300 öğrenci kapasiteli öğrenci yurdu 10.600.000 TL’ye mal edilecek. Yüksek öğrenim öğrencilerinin barınma ihtiyacını karşılayacak yurtta yine öğrencilerin yararlanacağı sosyal tesisler de olacak.
Törende temeli atılacak diğer proje olan Şuhut Adalet Sarayı’nda ise duruşma salonları, seçim müdürlüğü, baro ve avukat bekleme salonları ve diğer birimler yer alacak ve 10.600.000 TL’ye mal edileceği bildirildi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme