Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kur’an Yetimleri Himayeyi Teşvik Eder

İl Müftü Vekili Harun Yılmaz, son dönemde yetim sayısının arttığına dikkat çekerek, “Kur’an-ı Kerim ve hadisi şeriflerde, yetimlere ve himayeye muhtaç olanlara yardımcı olmak teşvik edilmektedir.” dedi

İl Müftü Vekili Harun

Afyonkarahisar İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Merkezi ile Aile ve Sosyal Hizmetleri İl Müdürlüğü işbirliği içerisinde “Bir Yetime Aile Olmak” temalı panel düzenlendi.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, İl Müftü Vekili Harun Yılmaz”ın açılış konuşmasıyla devam etti. Yılmaz, “Son dönemde yetim ve himayeye muhtaç çocukların sayısının arttı. Kur’an-ı Kerim ve hadisi şeriflerde, yetimlere ve himayeye muhtaç olanlara yardımcı olmak teşvik edilmektedir.” dedi. Yılmaz, panelistlere ve katılım sağlayanlara teşekkür etti. ADRM Vaizi Makbule Dal’ın oturum başkanlığını yaptığı “Bir Yetime Aile Olmak” panelinde, ADRM Koordinatörü Vaiz Yıldız Mumyakmaz,  “Dini Referanslar Bağlamında Koruyucu Ailelik”,  Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden Sosyal Hizmet Uzmanı Esra Şenol,  “Nasıl Koruyucu Aile Olunur?” konulu sunumunu gerçekleştirdiler. Program sonunda Sosyal Hizmet Uzmanı Ayşe Erten soruları cevaplandırdı.

Kur’an Yetimleri Himayeyi Teşvik Eder Kur’an Yetimleri Himayeyi Teşvik Eder