Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Kur’an okumaya gittiğimiz için şikayet edildik”

“Kur’an okumaya gittiğimiz için şikayet edildik”

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, ihtilalin olduğu 1960’lı yılların zor dönemler olduğunu belirterek, köydeki camii de Kur’an okumaya gittikleri için şikayet edildiklerini söyledi

 

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, mezun olduğu Çayırbağ İlköğretim Okulu’nda “Turşu ve Spor Atölyesi” açılış törenine katıldı. Okul Müdürü Mehmet Kabakçı’nın davetlisi olarak düzenlenen programa Çayırbağ Belediye Başkanı Ali Çalışır, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş, Milli Eğitim Şube Müdürleri ile çok sayıda davetli katıldı.
Açılış programında konuşan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “Mezun olduğum ve her zaman gururla ifade ettiğim Çayırbağ İlköğretim Okulum da düzenlenen etkinliğe katılmaktan büyük mutluluk duyuyorum. İhtilalin olduğu 1960’lı yıllarda köyümüzde iki öğretmen vardı. Köydeki imamızdan Kur’an-ı Kerim öğrenmeye giderdik, o dönemler zor dönemlerdi. Bizleri Kur’an okumaya gittiğimiz için şikayet ederlerdi. Elhamdülillah, nereden nereye geldiğimizi hep birlikte yaşayarak görüyoruz. Çayırbağ’daki eğitim ve öğretimin gelişmesinde emek sarf eden tüm eğitimci arkadaşlarımza yürekten teşekkür ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle okulumuzda Turşu ve Spor Atölyesinin hazırlanmasında emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.” dedi.
Başkan Zeybek daha sonra okuma yazma kursunda başarılı olanlara sertifikalarını vererek tebrik etti. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek Çayırbağ İmam Hatip Ortaokulu’nu da ziyaret ederek bir süre öğretmenlerle sohbet etti.