• Haberler
  • Eğitim
  • Kur'an kursu öğrencileri yıl sonu programları yaptı

Kur'an kursu öğrencileri yıl sonu programları yaptı

Miraç Cami ve Dikilitaş 4-6 Yaş Kur’an Kurslarında, yılsonu programları yapıldı   Kur'an Kursu öğreticileri tarafından organize edilen programlara İl Müftü Yardımcısı Sevdegül Çekiç, ADRB Vaizi-Koordinatörü Yıldız Mumyakmaz ile ADRB Vaizi Bilge Uçar, Kur’an Kursu öğreticileri ve veliler katıldı. İl Müftü Yardımcısı Sevdegül Çekiç her iki programın açış konuşmasını yaptı. Çekiç, '4-6 Yaş Kur’an Kurslarımız [&hellip]

Miraç Cami ve Dikilitaş 4-6 Yaş Kur’an Kurslarında, yılsonu programları yapıldı

Kur’an Kursu öğreticileri tarafından organize edilen programlara; İl Müftü Yardımcısı Sevdegül Çekiç, ADRB Vaizi-Koordinatörü Yıldız Mumyakmaz ile ADRB Vaizi Bilge Uçar, Kur’an Kursu öğreticileri ve veliler katıldı.
İl Müftü Yardımcısı Sevdegül Çekiç her iki programın açış konuşmasını yaptı. Çekiç, “4-6 Yaş Kur’an Kurslarımız son derece önemli hizmetler vermektedir. Değerleriyle büyüyen yeni nesiller inşa etmek için çocuklarını Diyanet İşleri Başkanlığı 4-6 yaş Kur’an Kurslarına gönderen velilere teşekkür ediyoruz.” dedi. İlahi ve dualarla başlayan programlarda, öğrenciler tarafından Hacivat-Karagöz gösterisi gerçekleştirildi. Programlarda; vatan ve peygamber sevgisi temalı şiirler okundu.
>> Hayriye CANER’in Haberi

Bakmadan Geçme