Kur’an-ı Kerim ufkuna ulaşmaya güzel adım

Ufka Yolculuk Yarışmalarının ikincisi olan Kur'an-ı Kerim Meali Bilgi Yarışmasının Afyonkarahisar ödül töreni yoğun bir katılımla gerçekleşti Zinde Gençlik Kulübü ve Kur'anın Anlamıyla Buluşmak Platformu Afyonkarahisar ili organizasyonu Necat Gençlik ve Spor Kulübü tarafından yapılan Ufka Yolculuk Yarışmalarının ikincisi olan Kur'an-ı Kerim Meali Bilgi Yarışmasının Afyonkarahisar ödül töreni yoğun bir katılımla Afyon Lisesi Konferans Salonu’nda [&hellip]

Kur'an-ı Kerim ufkuna ulaşmaya güzel adım

Ufka Yolculuk Yarışmalarının ikincisi olan Kur’an-ı Kerim Meali Bilgi Yarışmasının Afyonkarahisar ödül töreni yoğun bir katılımla gerçekleşti

Zinde Gençlik Kulübü ve Kur’anın Anlamıyla Buluşmak Platformu; Afyonkarahisar ili organizasyonu Necat Gençlik ve Spor Kulübü tarafından yapılan Ufka Yolculuk Yarışmalarının ikincisi olan Kur’an-ı Kerim Meali Bilgi Yarışmasının Afyonkarahisar ödül töreni yoğun bir katılımla Afyon Lisesi Konferans Salonu’nda yapıldı.
2000’İ AŞKIN KATILIM
Afyonkarahisar ilinde 2000’i aşkın kişinin 9 ilçe ve 16 sınav merkezinde yapılan yarışma sınavının üç ayrı kategoride para ödüllerinin dağıtıldığı ödül töreninde, yarışma sınavına katılan 20 kişiye de çekilişle altın hediye edildi.
DEĞİŞİMİN KODLARI, HİRA
Törene katılan Afyonkarahisar Müftüsü Burhan İşliyen, “Değişimin kodları, Hira” konulu bir konferans verdi. İşliyen’in konferansı büyük bir ilgiyle izlendi. Müftü Burhan İşliyen, bu organizasyonda emeği geçen Necat Gençlik ve Spor Kulübü yetkililerine teşekkür etti. Kulüp Başkanı Dilaver Kayacan tarafından, organizasyona katkılarından dolayı Müftü Burhan İşliyen’e plaket takdim edildi.
OKUMA, ANLAMA VE TAKBİK
Ödül töreninde, Kur’an-ı Kerim’in okunması, anlaşılması ve hayata tatbik edilmesiyle ilgili üç kısa film de izleyicilere gösterildi. Ödül töreninde, dereceye girenlere ödül çeklerini Necat Gençlik izcileri takdim etti.
İZLEYİCİLERDEN TEŞEKKÜR
Afyonkarahisar’da ilk defa böyle farklı ve değişik bir organizasyona şahit olduklarını belirten izleyiciler, program sonunda kulüp yetkililerine teşekkür ettiler. Program sonunda kazananlara para ödülleri makbuz karşılığında bizzat Kulüp Başkanı tarafından nakit olarak yarışmacılara takdim edildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme