• Haberler
  • Genel
  • Kur'an-ı hiçbir zaman günahlarımızı örtmek için kullanmadık

Kur'an-ı hiçbir zaman günahlarımızı örtmek için kullanmadık

MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, Afyonkarahisar'da Merkez İlçe Seçim Bürosunun açılış törenine katıldı. Öztürk, törende yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı'na yüklendi. Öztürk, 'Hiçbir zaman Kur'an-ı günahlarımızı örtmek için kullanmadık' dedi MHP Erzurum Milletvekili ve aynı zamanda Genel Başkan Yardımcısı olan Oktay Öztürk, Afyonkarahisar Merkez İlçe Seçim Bürosunu açtı. Açılış için düzenlenen törende konuşan Öztürk'ün hedefinde Cumhurbaş-kanı [&hellip]

Kur’an-ı hiçbir zaman günahlarımızı örtmek için kullanmadık

MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, Afyonkarahisar’da Merkez İlçe Seçim Bürosunun açılış törenine katıldı. Öztürk, törende yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı’na yüklendi. Öztürk, “Hiçbir zaman Kur’an-ı günahlarımızı örtmek için kullanmadık” dedi

MHP Erzurum Milletvekili ve aynı zamanda Genel Başkan Yardımcısı olan Oktay Öztürk, Afyonkarahisar Merkez İlçe Seçim Bürosunu açtı. Açılış için düzenlenen törende konuşan Öztürk’ün hedefinde Cumhurbaş-kanı Tayyip Erdoğan, vardı. Öztürk, Erdoğan’ın elinde Kur’an ile kürsüden konuşmasına sert tepki göstererek, yapılan davranışı basiretsizlik olarak niteledi.
Öztürk, bugüne kadar Kur’an-ı kalplerinde taşıdıklarını belirterek, “Kur’an neşredildiğinden buyana kalplerde taşındı, ibret almak için okundu. Ama hiç kimse onu siyasete alet etme basiretsizliğini, küçüklüğünü göstermedi. Biz hep onun hükmüyle hareket etmeye gayret ettik. Peygamber efendimiz onu bize aktardı, bizde onun yolundan, onu yüreklerimize nakşederek, ama hiçbir zaman kirli emellerimiz için, üstünü örtmek istediğimiz günahlarımız için, elimize alıp kullanmadık. Bize hep yol gösterici hükümlerini yüreğimize nakşettik. İşimize geleni almadık, çünkü o gözle bakmadık biz O’na. 12 yıldır bu milleti mukadderat ile kandırmaya çalıştılar. Allah ile kandırmaya çalıştılar. 12 yıllık güç zehirlenmesine uğradılar. Kendilerini unuttular. Gün geldi Recep Tayyip Erdoğan’a dokunmak ibadettir dediler. Gün geldi Recep Tayyip Erdoğan’ın doğduğu, milletvekili seçildiği ve yaşadığı şehirlerin üçü de kutsaldır dediler. Gün geldi akıl tutulması öyle bir hale geldi ki Allah’ın bütün sıfatlarını toplandığı lider diye takdim ettiler. Sonra hayasızlıktaki yarış öyle bir noktaya ulaştı ki, son peygamber Hazreti Muhammed olmasaydı, başka bir peygamber geleceğine işaret edilseydi, o Recep Tayyip Erdoğan’dır dediler. Gün geldi peygambere dil uzattılar. Mekke’yi fethettiği vakit peygamberin kibirlendiğini söylediler, oysa ki biz 12 yıldır ülkeyi fethettik, kibirlenmedik dediler. Bütün bunları dinlerken bekledik ki, aklı başında Kur’an sayfalarına gözü değmiş biri çıkarda, kendiniz imanınızdan oluyorsunuz, bari bizi yapmayın diye. Bunu beklerken en yukarda ki Recep Tayyip Erdoğan, cevap verdi. Bizim rahmetimiz, gazabımızdan fazladır dedi. Değerli kardeşlerim bu söylediğim kelimeler kim için kurulmuştur. Kutsal şehir kime ithaf edilmiştir. Kimin rahmeti gazabından fazladır. O kadar hayasızca davranıyorlar ki, Mersin’de bir milletvekili adayı topluluğu selamlarken, Cumhurbaşkanımızın selamı üzerinize olsun diye konuşuyor. Bu akıl tutulmasıyla dünyanın göz bebeği üzerinde yaşadıkları kara parçasının büyüklüğünü ve kime ait olduğunu idrak edemeden bu milleti idare etmeye kalkışıyorlar. Bir milletin haklarını koruyabilmek için ona inanmak lazım, ona mensubiyetlik duymak lazım. Her zerresi şehit kanıyla sulanmış bu topraklar, ancak Türk’e vatan olmaya layıktır. Şimdi bu topraklardan adımızı silmeye çalışıyorlar. Değerli kardeşlerim. Namus ve şerefi üzerine anayasaya el basarak yemin etmiş bir Cumhurbaşkanı, bizzati kendisi anayasayı çiğnemektedir” dedi.
CUMHURBAŞKANI
HERKESE AYNI BAKMIYOR
Demokrasilerde seçimlerin çok önemli olduğunu söyleyen Öztürk, “Demokraside siyasi partiler, seçim çok önemli unsurlardır. Elbette ki bir yarışa girersin yüzde kaç oy alırsan al seçildiğin andan itibaren herkes sana tabidir. Özel makamlar için Cumhurbaşkanlığı için diyorum. Yüzde 52 ile bile seçilmiş olsan sen Cumhurbaşkanısın. Artık yüzde 50’yi içeride hapis tutuyorum. Yüzde 50’si şurada, burada demek gibi bir lüzumsuzluğa sığınırsan o makamı hak etmiyorsun demektir. Biz, hepimiz sana Cumhurbaşkanı gözüyle bakmaya hazırdık. Ama sen Cumhur’un hepsine aynı gözle bakmıyorsun. Nedir senin korkun. Bugüne kadar yaptıklarına hukuk diye adalet diye bir takım kavramlara olan saygısının iktidara geldiği vakit, el uzatacağından korkuyorsun. Bu memlekette, bir gün vatan evlatlarının da bakan evlatları kadar üstün olacağından korkuyorsun. Bu memlekette, Cumhurbaşkanı da olsa Cumhurbaşkanının oğlu da olsa, eğer suç işlemiş ise kanunların yakasına yapışacağından korkuyorsun. Ey millet, hep siz hep duruma el koymadınız mı? 1920 de el koymadınız mı? Damat Ferit hükümetlerine güvenerek kirli emellerini ortaya koymaya çalışanlara güle güle demediniz mi? Şimdi de Damat Ferit Hükümeti var. Ona eş bir hükümet var. 12 yıl boyunca bu memleketin altını üstüne getirdiler. İstisna ile kuralları yer değiştirdiler. Mücahit edasıyla geldiler, hepsi birer müteahhit oldu. Soydu soğana çevirdiler. Artık yeter diyoruz. Metal yorgunluğu yaşıyorlar. Bunları kurtarmanın vakti geldi değerli arkadaşlarım. 7 Haziran’da aklımızı başımıza devşirip, elimizi vicdanımıza koyarak, hareket ettiğimiz taktirde hem bunları kurtaracağız hem de bu milletin gerçek sahibine emaneti tevhid edeceğiz. O günün beklentisi içerisinde Rabbim inşallah bu kara bulutları dağıtma fırsatını görmeyi nasip etsin. O karanlık gecenin şafağı olarak MHP, 8 Haziran’a doğar sizlerde geceleri yataklarınızda rahat uyursunuz” diye konuştu.
ALPARSLAN TÜRKEŞ
BULVARI’NDA SEÇİM BÜROSU
Konuşmaların ardında Karaman Mahallesi Alpaslan Türkeş Bulvarı üzerinde bulunan merkez ilçe seçim bürosu kurdelesini İl Başkanı Raşit Demiral ve Milletvekili adayları ile birlikte kesen Öztürk, seçim bürosunu gezdi. Partililerle sohbet eden Öztürk, milletvekili adayları ile yakından ilgilendi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme