• Haberler
  • Genel
  • Kuralsızlar, Tatangalar'la iç içe – Kocatepe Gazetesi

Kuralsızlar, Tatangalar'la iç içe – Kocatepe Gazetesi

Elibol Sandıklıspor'u, Sakarya deplasmanına desteklemek için giden Kuralsızlar Taraftar Grubu, Sakaryaspor'un Tatangalar Taraftar Grubu ile birlikte karşılıklı kardeşlik tezahüratlarıyla takımlarını destekledi Spor Toto 3'üncü Lig 2'nci grupta mücadele eden Elibol Sandıklıspor geçtiğimiz hafta sonu Sakaryaspor'a konuk olmuş, maç 0-0'lık skorla berabere tamamlanmıştı.Sandıklıspor'un Kuralsızlar taraftar grubu üyeleri Sakaryaspor maçında da takımlarını yalnız bırakmadı.Ankara deplasmanında Hacettepespor maçında [&hellip]

Kuralsızlar, Tatangalar’la iç içe

Elibol Sandıklıspor’u, Sakarya deplasmanına desteklemek için giden Kuralsızlar Taraftar Grubu, Sakaryaspor’un Tatangalar Taraftar Grubu ile birlikte karşılıklı kardeşlik tezahüratlarıyla takımlarını destekledi

Spor Toto 3’üncü Lig 2’nci grupta mücadele eden Elibol Sandıklıspor geçtiğimiz hafta sonu Sakaryaspor’a konuk olmuş, maç 0-0’lık skorla berabere tamamlanmıştı.
Sandıklıspor’un Kuralsızlar taraftar grubu üyeleri Sakaryaspor maçında da takımlarını yalnız bırakmadı.
Ankara deplasmanında Hacettepespor maçında yağmura rağmen takımlarını 90 dakika boyunca destekleyen Kuralsızlar, Sakarya deplasmanında da Elibol Sandıklıspor’u yalnız bırakmadı. Sakaryaspor maçında da yağmura rağmen deplasmana giden Kuralsızlar, Sakaryaspor’un meşhur taraftar grubu Tatangalar’la birlikte dostluk mesajı verdiler. Maç esnasında da karşılıklı kardeşlik tezahüratlarının yapıldığı karşılaşmada herhangi bir çirkinlik yaşanmadı.
Elibol Sandıklıspor’un, Sandıklı’daki tüm maçlarında 90 dakika hiç susmadan takıma destek veren Kuralsızlar Taraftar Grubunun Lideri Fahri Bütüner, “Yağmur-çamur dinlemeden gidebildiğimiz deplasmanlara gidiyor ve takımımızı destekliyoruz. İnşallah bu takım 2. lige çıkacak. Her maçın başından sonuna kadar takımımızı destekleyeceğiz. Benimle birlikte takımımızı destekleyen tüm arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme