• Haberler
  • Genel
  • Kuralsızlar: “Sandıklı’ya ve Sandıklıspor’a zarar verenlerin karşısındayız”

Kuralsızlar: “Sandıklı’ya ve Sandıklıspor’a zarar verenlerin karşısındayız”

Kuralsızlar Taraftar Grubu, tribün rakipleri Yarenler Taraftar Grubu'na yayınladıkları basın açıklamasıyla destek oldu Kuralsızlar'ın basın açıklaması şöyle: “'Son günlerde bir internet sitesinde Sandıklı Belediyespor'a, Onursal Başkanına, Sandıklı'ya ve Yarenler Taraftar Grubuna yönelik bazı karalama kampanyaları, hakaret içerikli bazı yazılar kaleme alınmıştır. Sandıklı Belediyespor, Kulüp Onursal Başkanı İsmail Elibol, Kulüp Başkanı Barış Şeker ve bazı işadamlarımızın [&hellip]

Kuralsızlar: "Sandıklı'ya ve Sandıklıspor'a zarar verenlerin karşısındayız"

Kuralsızlar Taraftar Grubu, tribün rakipleri Yarenler Taraftar Grubu’na yayınladıkları basın açıklamasıyla destek oldu

Kuralsızlar’ın basın açıklaması şöyle: ““Son günlerde bir internet sitesinde Sandıklı Belediyespor’a, Onursal Başkanına, Sandıklı’ya ve Yarenler Taraftar Grubuna yönelik bazı karalama kampanyaları, hakaret içerikli bazı yazılar kaleme alınmıştır. Sandıklı Belediyespor, Kulüp Onursal Başkanı İsmail Elibol, Kulüp Başkanı Barış Şeker ve bazı işadamlarımızın şahsi desteğiyle önce Afyonkarahisar Süper liginde sonra BAL liginde şampiyon olup ilçemizin 20 yıllık 3. Lig özlemine son vermiştir. Bu başarı tesadüf değildir. Sandıklı Belediyespor’un başarısı ilçemizdeki bazı vatandaşların futbol aşkını yeniden alevlendirse de, bazılarının da bu sportif başarıyı siyasi gördüğü ve kazanılan başarının İsmail Elibol’a prim yaptırdığı düşüncesi aşikardır. Bazı vatandaşlar, bu başarıyı siyasi görüp Sandıklı Belediyespor’a destek vermemiş hatta başarısız olmasını istemiştir. Bu takım İsmail Elibol’un takımı değil Sandıklı’nın takımıdır. Biz Kuralsızlar Taraftar Grubu olarak elini taşın altına koyan herkesin her zaman arkasındayız. Grubumuz Belediye’nin, hiçbir siyasi partinin ve örgütün temsilcisi değildir. Kuralsızlar Taraftar Grubu’nun hiçbir üyesinin Sandıklı Belediyesi’nden, İsmail Elibol’dan ve Sandıklıspor’dan en ufak menfaat beklentisi yoktur. Bizim tek sevdamız Sandıklıspor’dur.
Kuralsızlar Taraftar Grubunun ezeli rakibi, ebedi dostu Yarenler Taraftar Grubuna yapılan çirkin ve haksız saldırıları görene kadar Basında yer alan Sandıklı Belediyespor ile ilgili gelişmeleri uzaktan takip etmekteydik. Ama son zamanlarda ki bu olumsuz gelişmeler bizleri de derinden etkilemiş ve büyük bir üzüntü içine sokmuştur. Biz her iki taraftar grubunun tek ortak paydası Sandıklıspor ve Sandıklı’dır. Bu yüzden geçmişinin tüm Türkiye’nin bildiği ‘Tüy bitmemiş yetimin hakkını yiyen’ ve daha sonra dürüstlük abidesi kesilen bazı tetikçi yazarların Yarenler Taraftar Grubuna, Sandıklı Belediyespor’a, Sandıklı’ya ve İsmail Elibol’a yapılan haksız karalama kampanyasını kınıyor, Kuralsızlar olarak bu konuda Yarenler Taraftar Grubunun, Sandıklı Belediyespor’un , Sandıklı’mızın ve İsmail Elibol’un her zaman yanında olduğumuzu tüm kamu oyuna belirtmek istiyoruz. Haksız eleştiriyle, yalanlarla karalama kampanyalarını yürütenlerden ve içimizde ki nakledicilerden bir gün bunun hesabını soracağımızın bilinmesini isteriz. Bunu yapan kişilerin Sandıklımızdan ve Sandıklısporumuzdan kirli ellerini çekmelerini ve uzak durmalarını istiyoruz. Unutulmasın ki Sandıklı sahipsiz ve kimsesiz değildir. Sandıklı Belediyespor ve Sandıklı’ya bu şekilde zarar verenler karşısında bizleri bulacaktır.” (Kocatepe)

Bakmadan Geçme