• Haberler
  • Genel
  • Kura çekimi toplantısı bugün – Kocatepe Gazetesi

Kura çekimi toplantısı bugün – Kocatepe Gazetesi

Süper Amatör Küme’de fikstür çekimi bugün saat 12.00’de ASKF’de yapılacak Süper Amatör Küme ekipleri bugün Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda bir kez daha bir araya gelecek. Kulüplere verilen referans bedeli yatırma süresinin sona ermesiyle birlikte takım yöneticileri bugün Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Toplantı Salonu’nda bir araya gelerek, fikstür çekimini gerçekleştirecekler. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından yapılan [&hellip]

Kura çekimi toplantısı bugün

Süper Amatör Küme’de fikstür çekimi bugün saat 12.00’de ASKF’de yapılacak

Süper Amatör Küme ekipleri bugün Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda bir kez daha bir araya gelecek. Kulüplere verilen referans bedeli yatırma süresinin sona ermesiyle birlikte takım yöneticileri bugün Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Toplantı Salonu’nda bir araya gelerek, fikstür çekimini gerçekleştirecekler.
Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından yapılan açıklamada ise şöyle denildi; “Süper Amatör Küme fikstür ve kura çekimi toplantısı yarın (bugün) ASKF’de gerçekleşecektir. Toplantı saat 12.00’de başlayacaktır. Tüm kulüplerimizin dikkatine.”

Bakmadan Geçme