• Haberler
  • Spor
  • Kupayı Batman Petrol kazandı – Kocatepe Gazetesi

Kupayı Batman Petrol kazandı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar'da kamp yapan Spor Toto 3. Lig takımları olan Yeşil Bursaspor, Batman Petrolspor ve Maltepespor arasında yapılan “Demokrasi Kupası 3. Lig 1. Grup' final maçında Yeşil Bursaspor ile Batman Petrolspor karşı karşıya geldi. Afyonkarahisar'da kamp yapan 3 takımın yer aldığı turnuvanın final maçı Afyonkarahisar Spor Kompleksi 15 bin kişilik Stadyum'da gerçekleşti. Oynanan final maçında Spor [&hellip]

Afyonkarahisar’da kamp yapan Spor Toto 3. Lig takımları olan Yeşil Bursaspor, Batman Petrolspor ve Maltepespor arasında yapılan “Demokrasi Kupası 3. Lig 1. Grup” final maçında Yeşil Bursaspor ile Batman Petrolspor karşı karşıya geldi. Afyonkarahisar’da kamp yapan 3 takımın yer aldığı turnuvanın final maçı Afyonkarahisar Spor Kompleksi 15 bin kişilik Stadyum’da gerçekleşti. Oynanan final maçında Spor Toto 3. Lig’de mücadele eden Batman Petrolspor ile Yeşil Bursaspor karşılaştı.
İlk yarıda yüklenen Batman Petrolspor, golü buldu fakat pozisyon ofsayt olduğu için gol değeri taşımadı.
40. dakikada gelişen Batman Petrolspor atağında Ramazan Özkabak attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi.
İlk yarıda gelişen ataklarda başka gol olmadı.
55. dakikada gelişen Yeşil Bursaspor atağında Semih Durmuş’un golüyle 1-1’lik eşitlik sağlandı. 1-1
Bu dakikadan sonra gelişen ataklarda başka gol olmazken normal süresi 1-1’lik eşitlikle tamamlandı.
Uzatmalar oynanmazken direkt olarak seri penaltı atışlarına geçildi.
Penaltı atışlarında iki ekipte birer penaltı kaçırırken Yeşil Bursa son penaltıyı da kaçırdı. Bu penaltı sonrasında Batman Petrolspor, penaltı atışları sonrası rakibini 5-4 mağlup ederek “Demokrasi Kupası 3. Lig 1. Grup” turnuvasını kazandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Batman kupasını aldı

“Demokrasi Kupası 3. Lig 1. Grup” turnuvasının final maçında Yeşil Bursaspor’u
 penaltılarla 5-4 mağlup eden Batman Petrolspor kupasını teslim aldı

Afyonkarahisar’da kamp yapan Yeşil Bursaspor, Batman Petrolspor ve Maltepespor arasında yapılan “Demokrasi Kupası 3. Lig 1. Grup” final maçını 5-4’lük skorla kazan Batman Petrolspor’a kupasını Equipe Travel Genel Müdürü Seçil Eğin teslim etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme