Kundakçı Paşa geliyor – Kocatepe Gazetesi

Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanı emekli Korgeneral hemşehrimiz Hasan Kundakçı AGD ve AGAD’ın davetlisi olarak Afyonkarahisar’a geliyor Diyarbakır 2. Hava Kuvvet Komutanlığı sahasına girerek Türk Bayrağı’nı indiren haine karşı kamuoyunda gereken duyarlılığın arttırılması amacıyla Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği (AGD) ve Afyonkarahisar Genç Atılımcılar Derneği (AGAD) tarafından Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri eski Komutanı emekli Korgeneral hemşehrimiz [&hellip]

Kundakçı Paşa geliyor

Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanı emekli Korgeneral hemşehrimiz Hasan Kundakçı AGD ve AGAD’ın davetlisi olarak Afyonkarahisar’a geliyor

Diyarbakır 2. Hava Kuvvet Komutanlığı sahasına girerek Türk Bayrağı’nı indiren haine karşı kamuoyunda gereken duyarlılığın arttırılması amacıyla Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği (AGD) ve Afyonkarahisar Genç Atılımcılar Derneği (AGAD) tarafından Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri eski Komutanı emekli Korgeneral hemşehrimiz Hasan Kundakçı konferans vermek üzere Afyonkarahisar’a davet edildi.
AGD ve AGAD tarafından düzenlenecek olan “Milli Duygu ve Bayrak” adlı konferansı Hasan Kundakçı verecek. Hasan Kundakçı 1996 yılında Kıbrıs’ta Rumlar’ın sınır delme eylemine engel olan ve sınırdan geçerek Kuzey Kıbrıs Tük Cumhuriyeti (KKTC) topraklarına giren Solomon Spiru Solomo adlı Rum fanatiğin bayrak direğine tırmanarak, Türk Bayrağı’nı indirmeye çalıştığı anda vur emerini vererek engellemiş ve Güneydoğu Anadolu’daki askeri operasyonlardaki başarısı ile toplumda “Tamburalı Paşa” olarak ün yapmıştı.
Hasan Kundakçı Paşa tarafından verilecek olan “Milli Duygu ve Bayrak” adlı konferans 17 Haziran Salı günü saat 15.00’de AGD Sosyal Tesisleri’nde düzenlenecek. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme