Kumbara Fonu günleri devam ediyor

İş Bankası Afyonkarahisarlı anne-babaları çocuklarının geleceği için Kumbara Fonu almaya davet ediyor İş Bankası'ndan Afyonkarahisarlılara özel Kumbara Fonu günleri devam ediyorKuruluşundan bugüne Türkiye'de tasarrufun öncüsü olan ve kumbara kavramını Türkiye ile tanıştıran İş Bankası Afyonkarahisarlı anne-babaları çocuklarının geleceği için Kumbara Fonu almaya davet ediyor. İş Bankası 22 Nisan–6 Mayıs tarihleri arasında Afyonkarahisar'daki yedi şubesini ziyaret [&hellip]

Kumbara Fonu günleri devam ediyor

İş Bankası Afyonkarahisarlı anne-babaları çocuklarının geleceği için Kumbara Fonu almaya davet ediyor

İş Bankası’ndan Afyonkarahisarlılara özel Kumbara Fonu günleri devam ediyor
Kuruluşundan bugüne Türkiye’de tasarrufun öncüsü olan ve kumbara kavramını Türkiye ile tanıştıran İş Bankası; Afyonkarahisarlı anne-babaları çocuklarının geleceği için Kumbara Fonu almaya davet ediyor.
İş Bankası 22 Nisan–6 Mayıs tarihleri arasında Afyonkarahisar’daki yedi şubesini ziyaret eden Afyonluları Kumbara Fonu ile tanıştırıyor.
Afyonkarahisar Merkez, Organize Sanayi Bölgesi, Kocatepe, Bolvadin, Dinar, Emirdağ ve Sandıklışubelerinde; Kumbara Fonu’na özel stantlar kurularak, çocuklar hediye rengârenk balonlarla eğlenirken, anne-babalara çocuklarının geleceği için vazgeçilmez bir yatırım aracı olan Kumbara Fonu’na ilişkin bilgi aktarımında bulunulacak.

Bakmadan Geçme