• Haberler
  • Spor
  • Kumartaş'tan 3 oyuncu profesyonellik yolunda

Kumartaş'tan 3 oyuncu profesyonellik yolunda

2. Amatör Lig C Grubu'nda mücadele eden Kumartaşspor, kritik maçında Afyonspor Gençlik ile karşı karşıya geldi.Rakibi ile liderlik çekişmesi içerisine giren Kumartaşspor sahadan 3-1'lik skorla galip ayrıldı.KUMARTAŞ'TAN 3 OYUNCU5 HAFTADIR İZLENİYOROyuncularından bazılarının Denizlispor tarafından izlenmeye alındığına dikkat çeken Kumartaşspor Başkanı Hasan Çavlan, 'Oyuncularımızdan Erdağan Akyol, Ramazan Gündoğar ve kalecimiz Ali yaklaşık 5 haftadır Denizlispor ve [&hellip]

2. Amatör Lig C Grubu’nda mücadele eden Kumartaşspor, kritik maçında Afyonspor Gençlik ile karşı karşıya geldi.
Rakibi ile liderlik çekişmesi içerisine giren Kumartaşspor sahadan 3-1’lik skorla galip ayrıldı.
KUMARTAŞ’TAN 3 OYUNCU
5 HAFTADIR İZLENİYOR
Oyuncularından bazılarının Denizlispor tarafından izlenmeye alındığına dikkat çeken Kumartaşspor Başkanı Hasan Çavlan, “Oyuncularımızdan Erdağan Akyol, Ramazan Gündoğar ve kalecimiz Ali yaklaşık 5 haftadır Denizlispor ve Antalyaspor tarafından izleniyor. Büyük bir ihtimalle 1-2 hafta içerisinde transferleri gerçekleşecek” dedi.
“GENÇLERİN ÖNÜNÜ AÇMAYA ÇALIŞIYORUZ”
Genç oyuncuların önünü açmak istediklerini aktaran Başkan Çavlan, “Biz takım olarak bu genç kardeşlerimizin önlerini açmaya çalışıyoruz bakın, bir kalecimiz 1998 doğumlu Arif Çavlar var. O kardeşimizi de AFJET Afyonspor önümüzdeki sezon için istiyor. Seval hocamızın sayesinde oyuncularımızın kondisyonu arttı. İleride de çoğu oyuncumuz başka takımlara gidecek. Bunun için çabalıyoruz” ifadesine yer verdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme