Kumartaşlı'ya destek sürüyor – Kocatepe Gazetesi

İstanbul merkezli 15 Temmuz Şehit Yakınları ve Gaziler Derneği Başkan Yardımcısı Abdullah Çay, Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı’yı ziyaret etti. Kumartaşlı’nın haksızlığa ve hukuksuzluğa uğradığını ifade eden Başkan Yardımcısı Çay, her zaman Kumartaşlı’nın yanında olduklarını ve yapılanlara sessiz kalmayacaklarını dile getirdi. İsmail Kumartaşlı’nın da terör gazisi olduğunu hatırlatan Çay, “Türkiye’nin bekası ve geleceği için can veren [&hellip]

İstanbul merkezli 15 Temmuz Şehit Yakınları ve Gaziler Derneği Başkan Yardımcısı Abdullah Çay, Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı’yı ziyaret etti. Kumartaşlı’nın haksızlığa ve hukuksuzluğa uğradığını ifade eden Başkan Yardımcısı Çay, her zaman Kumartaşlı’nın yanında olduklarını ve yapılanlara sessiz kalmayacaklarını dile getirdi. İsmail Kumartaşlı’nın da terör gazisi olduğunu hatırlatan Çay, “Türkiye’nin bekası ve geleceği için can veren şehitlerimizi ve uzuvlarını kaybeden gazilerimizi Kumartaşlı en iyi şekilde temsil etmektedir. Bu gün Kumartaşlı’ya yapılanları kabul etmiyor ve kınıyoruz. Şehit ailelerimiz ve gazilerimizde gördüğümüz kadarı ile İsmail beyin yanında. Hatta Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’da başkanımızın yanında yer aldığını ifade etmiş. Bizde sonuna kadar haklı davasında İsmail beyin yanındayız” dedi.
Başkan Yardımcısı Abdullah Çay’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kumartaşlı, haksızlığa ve hukuksuzluğa boyun eğmeyerek şehit ailelerinin ve gazilerin destekleri ile mücadelelerine devam edeceklerini ifade etti. Ziyaretin ardından Başkan Kumartaşlı, 15 Temmuz Gazisi Çay’a Türk bayrağı rozeti takdim etti.

Bakmadan Geçme