• Haberler
  • Genel
  • Kumartaşlı’nın mutlu günü – Kocatepe Gazetesi

Kumartaşlı’nın mutlu günü – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı’nın 2’nci çocuğu, 04.04.2014’te dünyaya geldi Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ve eşi Emine Kumartaşlı'nın 2’nci çocuklarının doğumu, Özel Fuar Hastanesi'nde gerçekleşti.Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr.Seda Kayman Köse'nin kontrolünde geçen hamilelik sürecinin [&hellip]

Kumartaşlı'nın mutlu günü

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı’nın 2’nci çocuğu, 04.04.2014’te dünyaya geldi

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ve eşi Emine Kumartaşlı’nın 2’nci çocuklarının doğumu, Özel Fuar Hastanesi’nde gerçekleşti.
Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr.Seda Kayman Köse’nin kontrolünde geçen hamilelik sürecinin ardından doğum, saat 15.30 sularında gerçekleşti.
Bebeğin ve annenin sağlık durumlarının iyi olduğunu belirten Op.Köse ve Fuar Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Mehmet Bulut ve Basın İletişim Sorumlusu Şule Akan bebeğin birbirine rakamsal uyum gösteren 04.04.2014 tarihinde dünyaya gelmesinin de ayrı bir espri taşıdığını belirterek, Kumartaşlı Ailesi’ne sağlıklı ve mutlu günler dilediler.
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Sayın İsmail Kumartaşlı da cinsiyeti erkek olan bebeklerinin sağlıklı şekilde dünyaya gelmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Kumartaşlı, Fuar Hastanesi’nin sağlık hizmetlerinde her zaman Şehit Dul ve Yetimleri Derneği üyelerinin yanında olduğunu belirterek,kontrol sürecinde gösterdikleri ilgiden dolayı hem doktorları Op.Dr.Seda Kayman Köse’ye hem de Fuar Hastanesi yönetimine teşekkür etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme