• Haberler
  • Genel
  • Kumartaşlı vekillere sordu – Kocatepe Gazetesi

Kumartaşlı vekillere sordu – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Malül Gazi İsmail Kumartaşlı Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile milletvekillerinin cevaplandırması için çeşitli sorular yöneltti Birilerinin şehit aileleri ve gazilere son günlerdeki gazete manşetlerini, neden bebek katilinin boy boy resimlerinin yayınlandığını, bebek katilinin sözlerine itibar edildiğini anlatmasını isteyen Malül Gazi İsmail [&hellip]

Kumartaşlı vekillere sordu

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Malül Gazi İsmail Kumartaşlı Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile milletvekillerinin cevaplandırması için çeşitli sorular yöneltti

Birilerinin şehit aileleri ve gazilere; son günlerdeki gazete manşetlerini, neden bebek katilinin boy boy resimlerinin yayınlandığını, bebek katilinin sözlerine itibar edildiğini anlatmasını isteyen Malül Gazi İsmail Kumartaşlı sorularını sıraladı.
Malül Gazi İsmail Kumartaşlı, olanların veya duyduklarının gerçek olmadığını ve aşağıdaki başlıklarla ilgili durumu siyasilerin anlatmasını istedi. “O birileri tabiiki Afyonkarahisarın temsilcisi olan 5 Milletvekili. Sayın Bakanım ve Sayın Milletvekillerimiz lütfen bizlere Afyonkarahisarlı Şehit Aileleri ve Gazilere bu sürecin gerçek yüzünü anlatın.” diyen Kumartaşlı; “Siz bir rüya görüyorsunuz uyanınca geçecek bebek katili ile görüşülmüyor içiniz rahat olsun diyin bunu ilimizde yayın yapan televizyonlarda halkımızın karşısında şehit aileleri ve gazilerin katıldığı bir programla bize anlatın bizde kafamıza takılan aşağıdaki okuduğumuz şeylerin açıklamasını sizlerden alalım. Bizlerin içi kan ağlıyor. Haklarımızı sizlere yoksa helal etmeyeceğiz. İşte duyduklarımız ve milletvekillerinden cevap istediğimiz konu başlıkları. Türkleri yendik. Ordusunu hapse attık. Devletle masaya oturduk. Ergenekon dediler tanıkları biz gönderdik. Yeni anayasadan Türklüğü çıkarttık. Meclise girip tehdit ettik. İstediğimiz zaman eylem yaptık. Öcalan’ın varlığını kabul ettirdik ona Sayın dedirttik. Cenazelerimize ağlar duruma getirdik söylemlerinin anlamı ne bunlar teröristler tarafından her platformda söyleniyor. Ayrıca sızdığı veya servis edildiği söylenilen görüşme tutanaklarının başlıkları ne anlama geliyor Vatanı mı satıyorsunuz bizim akan kanlarımız ne olacak?” sorularını sıraladı.
Malul Gazi İsmail Kumartaşlı; kendilerinin dernek şube başkanlığı olarak ilgili basın yayın kuruluşu temsilcilerinden ricada bulunduklarını, konuşma ortamının sağlanarak üç siyasi partiden milletvekilleri ile kendilerinin buluşturulmasını talep etti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme