• Haberler
  • Genel
  • Kumartaşlı: “Turnuvaya bu şartlarda katılmak uygun değil”

Kumartaşlı: “Turnuvaya bu şartlarda katılmak uygun değil”

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ile Zafer Masterleri’nin ortaklaşa düzenlediği 2. Gaziler ve Şehitler Futbol Turnuvası'nın 14-17 Eylül tarihleri arasında yapılacağı açıklanmıştı. Dün bir açıklama yapan Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, “Son günlerde yaşanan olaylardan dolayı içimiz kan ağlıyor. Bu şartlarda turnuvaya [&hellip]

Kumartaşlı: "Turnuvaya bu şartlarda katılmak uygun değil"

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ile Zafer Masterleri’nin ortaklaşa düzenlediği 2. Gaziler ve Şehitler Futbol Turnuvası’nın 14-17 Eylül tarihleri arasında yapılacağı açıklanmıştı.

Dün bir açıklama yapan Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, “Son günlerde yaşanan olaylardan dolayı içimiz kan ağlıyor. Bu şartlarda turnuvaya katılmak gibi bir düşüncemiz olamaz” dedi.

Afyonkarahisar Belediyesi, Afyonkarahisar Valiliği, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Harp Malulu Gaziler, Şehitler Dul ve Yetimler Derneği ile Zafer Masterleri’nin ortaklaşa tertip ettiği bu yıl ikincisi olacak Gaziler ve Şehitler Futbol Turnuvası 14-17 Eylül tarihleri arasında yapılacağı bildirilmişti. Afyonkarahisar’da yapılacak turnuvaya 6 takımın katılacağı ifade edilmiş hatta açılışının da bu Cuma günü gerçekleşeceği kaydedilmişti. Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Malül Gazi İsmail Kumartaşlı Zafer Masterler Derneği futbol turnuvasına katılamayacaklarını bildirdi. Ancak turnuvayı tertipleyen kuruluşlardan Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanlığı’ndan dün yazılı bir açıklama geldi. Açıklamada turnuvada yer almayacaklarını açıklayan Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, “İçimiz kan ağlarken böyle bir organizasyonda yer almamız doğru değildir” dedi.
Kumartaşlı İçİnİ döktü
Kumartaşlı yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “19 Eylül Gaziler Günü münasebeti ile daha önceden yapılması planlanan turnuvaya altı takımın katılacağı bildirilmişti. Ancak son günlerdeki ilimizde ve ülkemizde yaşanan terör olaylarından ve üzücü kazadan dolayı içimiz kan ağlamaktayken bu turnuvaya katılmamız uygun olmayacaktır. Bu sebeple 19 Eylül Gaziler Günü’nde yapılacak veya yapılması planlanan tüm programları iptal ediyoruz. Sadece resmi törene ve Şehitlerimiz için yapılacak camilerdeki kuran, mevlüt programlarına katılacağız”
Resİm sergİsİ
açılacak
Bu yıl 19 Eylül Gaziler gününde Özdilek alış veriş merkezinde bir resim sergisi açmayı planladıklarını ve bu programıda iptal ettiklerini bildiren Kumartaşlı, Garnizon Komutanlığı’nın vereceği yemeği de iptal ettiklerini açıkladı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme