• Haberler
  • Genel
  • Kumartaşlı taziyeleri kabul etti – Kocatepe Gazetesi

Kumartaşlı taziyeleri kabul etti – Kocatepe Gazetesi

Malul Gazi İsmail Kumartaşlı, Hakkari’de şehit düşen askerlerimizin acısını paylaşmak üzere kendilerini ziyaret eden Türk-İş’e bağlı sendikaların temsilcilerinin taziyelerini kabul etti Demiryol-İş Sendikası Şube Başkanı Türk-İş İl Temsilcisi Muharrem Uslu, Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanlığına ziyareti daha önce düşündüklerini dile getirdi. BAKIŞ AÇISI DEĞİŞTİTürkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul [&hellip]

Kumartaşlı taziyeleri kabul etti

Malul Gazi İsmail Kumartaşlı, Hakkari’de şehit düşen askerlerimizin acısını paylaşmak üzere kendilerini ziyaret eden Türk-İş’e bağlı sendikaların temsilcilerinin taziyelerini kabul etti

Demiryol-İş Sendikası Şube Başkanı Türk-İş İl Temsilcisi Muharrem Uslu, Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanlığına ziyareti daha önce düşündüklerini dile getirdi.
BAKIŞ AÇISI DEĞİŞTİ
Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Malul Gazi İsmail Kumartaşlı’yı Türk-İş’e bağlı sendikaların temsilcileri ile birlikte ziyaret ettikleri zamanda 8 vatan evladının şehadetinden duydukları büyük üzüntüyü dile getirdi. Türk Milletine baş sağlığı dileyen Türk-İş İl Temsilcisi Muharrem Uslu; “Şehit ve gaziler derneği faaliyetlerini bütün insanlarımızın özellikle takip etmelerini istiyorum. Şehit ve gazilerimizin verecekleri mesajlar gerçek anlamda bütün halkımız tarafından iyi irdelenmesi lazımdır. Çünkü şehitlerimiz ve gazilerimizin Türkiye’nin bundan sonraki geleceğine, sürecine çok önemli katkı verecek neticeler içerdiğini görüyorum. Siyaset bu tarihten itibaren Türkiye’de farklı konuşulmaya başlandı. Siyasi partilerimizin duruşlarında, söylemlerinde farklılıklar var. Artık terör konusunda bir kaç yıl önceki söylemleri Türkiye’nin bıraktığını yeni söylemler ve bakış açılarını ortaya koyduğu bir dönemi yaşıyoruz.” dedi.
AFYON’DAN GÜZEL
SİNYALLER VERİLİYOR
Türk-İş İl Temsilcisi Muharrem Uslu, şehit, gazi derneğinden yapılan söylemler ve istemlerin çok önemli olduğunu, milletin terör belasından bir hayli yorulduğunu ifade etti. Uslu; “Artık milletin bu işte hiç sabrı kalmamıştır. Siyasi organizasyon bu meseleyi çözerken şehit aileleri ve gazilerimizin durumlarını, morallerini çok fazla incitmeden, o değeri düşünerek terör belasını ülkemizde bitirmesini arzu ediyoruz. Sayın Başkanımızı yakından tanıyoruz. Kendisi bugnüe kadar yaptığı açıklamalarla bu davanın sürekli gündemde tutulmasına yönelik çalışmalar yapmaktadır. Kendisini kutluyorum.” diye konuştu. Dernek Başkanı Malul Gazi İsmail Kumartaşlı, sendikacıların taziye ziyaretini tüm şehit aileleri ve gaziler adına kabul ettiğini belirterek ziyaretleri için katılımcılara teşekkür etti. Sivil toplum kuruluşlarının toplumun ilerlemesinde öncülük ettiğini belirten Kumartaşlı; “Bizlerin Afyonkarahisar’da şanslı olduğumuzu hissediyorum. Afyonkarahisar’da tüm sendika ve derneklerle iç içe görüş alışverişinde bulunuyoruz. Acılı bir günümüzde daha sizleri yanımızda görmekten son derece memnunuz. Bizlerde sizlerin yanındayız. Bu birlik ve beraberlik içerisinde inşallah Afyonkarahisar’dan ükemize güzel sinyaller vereceğiz. Bu ülke bölünmeyecek bu bayrak sonsuza kadar dalgalanacaktır.” şeklinde konuştu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme