• Haberler
  • Genel
  • Kumartaşlı Özer’i Başbakan’a şikayet edecek

Kumartaşlı Özer’i Başbakan’a şikayet edecek

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, Evciler Belediye Başkanı Fatih Deniz Özer’i Başbakan Erdoğan’a şikayet edeceğini söyledi Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Malul Gazi İsmail Kumartaşlı, Evciler ilçesinde camia olarak kendilerini çok üzen bir olayın uzun zamandır çözüme kavuşturulamadığını belirtti. Kumartaşlı, Evciler'in [&hellip]

Kumartaşlı Özer'i Başbakan'a şikayet edecek

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, Evciler Belediye Başkanı Fatih Deniz Özer’i Başbakan Erdoğan’a şikayet edeceğini söyledi

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Malul Gazi İsmail Kumartaşlı, Evciler ilçesinde camia olarak kendilerini çok üzen bir olayın uzun zamandır çözüme kavuşturulamadığını belirtti. Kumartaşlı, Evciler’in şehidi Uzman Onbaşı Atakan Birgül’ün emaneti şehit eşi Nurfil Birgül’ün yol probleminin defalarca değişik şekillerde görüşülmesi sonucu Evciler Belediye Başkanı Fatih Deniz Özer’in konuyu kişiselleştirdiğini ifade etti.
KAMU YARARI YOK
Şube Başkanı Malul Gazi İsmail Kumartaşlı, Evciler Belediye Başkanı Fatih Deniz Özer’in şehit eşinin yolunu yapmamak için kırk dereden su getirdiğini iddia etti. Kumartaşlı; “Kendisi ile görüşmemiz sonunda bizlere Belediye’nin 5 kuruş parasının olmadığını yolu açmak için şehit eşinin kamulaşacak yerin bedelini ödemesi durumunda kepçe kamyonla yolu açacağını bildirdi. Devamında yaptığı açıklamalarda Belediye’nin 5 yıllık imar programında 9. sıraya alındığını, ‘Dilekçe sahibinin yol açılmasını talep ettiği evine yol açılabilmesi için 3994 sayılı yasanın 18. Maddesine göre imar adasının tamamında uygulaması gerekmektedir. Sadece Nurfil Birgül’e ait parsele kamu yararı gözetilmesi söz konusu olmadığı’ beyanı ile bir skandala imza atmıştır. Şehit emaneti için kamu yararı yoktur şeklinde bir söylem içersine girmesi bardağı taşıran son damla olmuştur. Parası olmayan Belediye Başkanı çıkmış utanmadan basın karşısında yaptığı hizmetleri sıralamıştır. Şehit eşinin yolunu açacak parayı bulamayan Belediye Başkanı şu hizmetleri yapmıştır. İlçede isale hattı borularını daha hijyenik malzemeyle değiştirdiklerini ve içme suyu sorununu uzun süreli olarak çözdüklerini bildirdi. Toplam 10 kilometre uzunluğundaki kanalizasyon hattının yenilendiğini ve eklemeler yapıldığını söyledi. İçme suyu merkezinin isale hattı borularını değiştirip daha hijyenik malzeme döşeyerek Evciler’in içme suyu sorununu uzun süreliğine çözdüğünü açıkladı. Belediye bütçesiyle MOBESE’ye katkı sağladıklarını ve 27 kamera kurarak İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne tahsis ettiklerini dile getirdi. Evciler Belediyesine 6 yeni araç alarak filolarını genişlettiklerini kaydetti.” dedi.
ÖZER’İN İSMİ
SIKÇA GEÇECEK
Evciler Belediye Başkanı Fatih Deniz Özer’in, yol ve sokak düzenlemelerine ara vermeden devam ettiklerini, ilçe merkezine 22 bin metrekare kilitli beton parke taşı döşedikleri bilgisini aktardığını kaydeden Kumartaşlı sözlerine şöyle devam etti: “Sayın Özer, TOKİ’nin ilçeye ticari amaçlı 256 konut yapma projesinin ihale aşamasına geldiğini ve bu hizmeti ilçeye kazandırmaktan mutluluk duyduklarını söylemiştir. Kendileri, ilçeye iki yıllık meslek yüksekokulu açılması konusunda halka söz verdiğini, yerine getiremediği tek vaadin bu olduğunu da açıklamıştır. Bu açıklanan hizmetler kuşkusuz orada yaşayan insanlar için mutlaka yararlı olacaktır. Ama şu konuyu gözünüzden kaçırıyorsunuz. Sayın Belediye Başkanı şehit Atakan Birgül ve onun gibi şehitler olmasaydı ne Türkiye Cumhuriyeti, ne Afyonkarahisar, nede Evciler Belediyesi olurdu. Sizde Belediye Başkanı olamazdınız. Bugünlerimizi aziz şehitlerimize borçluyuz. 9 Ağustos 2012 tarihinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sayın Fatma Şahin’in davetlisi olarak iftar yemeğine Ankaraya gidiyorum. Burada Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’da bulunacak. Şehit Gazi Dernek Başkanları ile koordinasyon toplantısı yapacak. Burada isminizden sıkça bahsedeceğimi bilmenizi istiyorum. Sizi bu davranışlarınızdan dolayı Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şikâyet edeceğim.” (Kocatepe)

Bakmadan Geçme