Kumartaşlı: Çoban, gelmiş geçmiş en iyi Başkan

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, istifa ettirileceği yönünde iddialar ortaya atılan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a destek verdi.Kumartaşlı, yaptığı açıklamada, son günlerde çıkan haberlerin art niyetli insanların çıkardığı ve başkanı yıpratma çalışması olduğunu dile getirerek, “Biz biliyoruz ki, Afyonkarahisarlı Şehit aileleri ve gaziler olarak Başkan Çoban, [&hellip]

Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, istifa ettirileceği yönünde iddialar ortaya atılan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a destek verdi.
Kumartaşlı, yaptığı açıklamada, son günlerde çıkan haberlerin art niyetli insanların çıkardığı ve başkanı yıpratma çalışması olduğunu dile getirerek, “Biz biliyoruz ki, Afyonkarahisarlı Şehit aileleri ve gaziler olarak Başkan Çoban, Afyonkarahisar’a gelmiş ve gelecek olan en iyi başkandır. Burhanettin Çoban Afyonkarahisar için bir kazanımdır.” dedi.
 Burada bize devletin varlığını ve birliğini bizlere hissettiren kişinin Burhanettin Çoban olduğunu ifade eden Kumartaşlı, şunları kaydetti:
“Hatta bazı olaylar yaşıyoruz ki, mülki idarecilerden bile önce işlerimizi ve işlemlerimizi yapıyor. Hem derneğimizin tefrişatında göstermiş olduğu ilgi ve alaka, hem de tüm şehit ve gazilerimizle yakından ilgilenmektedir. Hatta sadece merkezdeki şehitlerimiz değil, tüm Afyonkarahisar’daki şehitlerimize gereken ilgiyi gösteriyor. İlçelerdeki şehitlerimizi için özel günlerinde her zaman mevlit yemeklerini göndermektedir. Hatta Tayfur Çankaya şehidimizin mezarına giden Sultandağı’nın Doğancık köyündeki yolun yapımı için valilik ve kaymakamlığa başvurumuzu yaptık ama yapılmamıştı. Belediye başkanımızı bu yolu sorumluluk alanı olmamasına rağmen yaptırdı. İlimiz genelindeki tüm şehitlerimizin mevlitlerine gereken ilgiyi göstererek yemek gönderiyor.”
BİR İSTEDİK, İKİ VERDİ
Kumartaşlı, Başkan Çoban’ın makamına gittiklerinde hiçbir isteklerinin geri çevrilmediğini aktararak, “Hatta bir istedik iki alarak geri döndük. Başkanımız iki dönemdir başkanlık koltuğunda oturuyor ve bir gün bile isteğimiz geri çevrilmedi. Park ve bahçelere şehitlerimizin isminin verilmesi de bizim isteğimiz olmadan yapılması bizi mutlu etmektedir. Bu hizmetleri görmemek ayıp olur. Ben Afyonkarahisar Belediye Başkanımızın sonuna kadar güveniyorum. Arkasındayız. Buradan da çağrı yapıyorum, Belediye Başkanımıza sahip çıkın” diye konuştu.

Bakmadan Geçme