• Haberler
  • Spor
  • Kumartaşlı basın mensuplarıyla buluştu – Kocatepe Gazetesi

Kumartaşlı basın mensuplarıyla buluştu – Kocatepe Gazetesi

2017-18 futbol sezonunda TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek olan AFJET Afyonspor'da yeni yönetimde görev alan Yönetim Kurulu Üyesi ve Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Kumartaşlı, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Yeşilyol Caddesi'ndeki Caremelito Kafe'de gerçekleşen basın mensuplarıyla tanışma kah-valtısında, Kumartaşlı yeni sezonla birlikte spor camiasındaki spor basını ve profesyonel insanlarla birlikte bir [&hellip]

2017-18 futbol sezonunda TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan AFJET Afyonspor’da yeni yönetimde görev alan Yönetim Kurulu Üyesi ve Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Kumartaşlı, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Yeşilyol Caddesi’ndeki Caremelito Kafe’de gerçekleşen basın mensuplarıyla tanışma kah-valtısında, Kumartaşlı yeni sezonla birlikte spor camiasındaki spor basını ve profesyonel insanlarla birlikte bir araya gelmek istediğini, temel amacın kaynaşma ve sıklıkla görüşmek istediğini belirtti.
Şehir olarak taşın altına el değil yürek koymak gerektiğinin altını çizen Kumartaşlı, “Bizim şehir olarak, spor camiası olarak, her an yan yana birlikte olmamız gerekiyor. Sporun özellikle de futbolun bir şehir için ne kadar önem arz ettiğini hepimiz biliyoruz. Şehrin tanıtımı, sporla birlikte çok daha büyük ivme kazanması için her bir birey ve Afyonlu olarak taşın altına elimizi değil, tüm yüreğimizi koymamız gerekiyor. Güzel şehrimizin sporla birlikte, yerel basınımızın üstün çabaları, onların desteği ve tüm şehir insanlarımızla birlikte takımımıza hep beraber sahip çıkarak çok daha üst liglere hep birlikte koşmamız gerekiyor” ifadesine yer verdi.  

Bakmadan Geçme