Kumartaşlı: Adalete Teslim Olun

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Malul Gazi İsmail Kumartaşlı, FETÖ'cülere ve tüm terör örgütlerinin mensuplarına 'Adalete teslim olun' çağrısında bulundu.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Malul Gazi İsmail Kumartaşlı, FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in ölmesi dolayısıyla yaptığı açıklamada, "Asil milletimizin istiklal ve istikbaline kast eden, devletimize ve Ordumuza büyük zararlar veren FETÖ elebaşı ölmüştür.  Vatansız olarak üzerini örtecek Memleket toprağı bulamadan ölmesi  ve sonsuza kadar hain olarak  anılacak olması, bu virane beyinleriyle zarar verdiği vatandaşlarımızın acılarını dindiremese de vatanına ihanet edenlerin kaçınılmaz sonudur." dedi.


'İHANET EDERLER DERS ALSIN'
Kumartaşlı, açıklamasına şöyle devam etti:
"Hâlâ bu yapının esiri olarak vatanına, milletine ihanet etmekte ısrar edenler bundan ders almalı ve bir an önce yüce Türk adaletine teslim olmalıdır. Her türlü değeri istismar ederek Vatanımıza ihanet eden başta FETÖ olmak üzere tüm terör örgütleriyle mücadele veren ordumuzun ve devletimizin daima yanında olacağız.
Bu vesileyle 15 Temmuz şehitlerimiz ile tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle yâd ediyor; gazilerimize, şehit ve gazilerimizin kıymetli ailelerine, saygı ve şükranlarımızı sunuyoruz."
 

Bakmadan Geçme