• Haberler
  • Spor
  • Kumartaş Karşıyaka ile karşılaşacak – Kocatepe Gazetesi

Kumartaş Karşıyaka ile karşılaşacak – Kocatepe Gazetesi

1. Amatör Lig Play-Off Grubu'nda mücadele edecek olan Kumartaşspor, ilk maçında Karşıyakaspor'la bu hafta sonu karşı karşıya gelecek. Takımın hedefi ve Play-Off öncesinde yaptıkları çalışmaları hakkında bilgi veren Kumartaşspor Kaptanı Ömer Kırmızı, 'Karşıyaka ile oynayacağımız maçtan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Bu maçın bizim önemi büyük. Zaten 3 maç oynayıp üst lige çıkma şansımız var. Bu üç [&hellip]

1. Amatör Lig Play-Off Grubu’nda mücadele edecek olan Kumartaşspor, ilk maçında Karşıyakaspor’la bu hafta sonu karşı karşıya gelecek. Takımın hedefi ve Play-Off öncesinde yaptıkları çalışmaları hakkında bilgi veren Kumartaşspor Kaptanı Ömer Kırmızı, “Karşıyaka ile oynayacağımız maçtan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Bu maçın bizim önemi büyük. Zaten 3 maç oynayıp üst lige çıkma şansımız var. Bu üç maçın en az ikisini galibiyet birine de beraberlikle tamamlamamız gerekiyor. Hedefimiz tuttuğu zaman Kumartaşspor tarihinde ilk kez süper Amatör Lige terfi edecek. Bize verilen bu büyük görevi en güzel şekilde tamamlayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. İnşallah bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz” dedi.
“PLAY-OFF ÖNCESİNDE ÇOK GÜZEL ÇALIŞTIK”
Play-Off öncesinde çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirten Kaptan Kırmızı, “Play-Off öncesinde yaklaşık 15 günlük bir boşluk yakaladık. Bu dönemi en iyi şekilde değerlendirdiğimizi düşünüyorum. Takım arkadaşlarımızla birlikte çok güzel çalıştık. Takım halinde yaptığımız çalışmalarda hedefimiz hep güçlü rakiplerimizi geride bırakarak Play-Off’lardan alnımızın akıyla çıkmaktı” ifadesine yer verdi.
>> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Bakmadan Geçme