• Haberler
  • Spor
  • Kumartaş ilk galibiyetini aldı – Kocatepe Gazetesi

Kumartaş ilk galibiyetini aldı – Kocatepe Gazetesi

1. Amatör Lig Play-Off Grubu'nda mücadele eden Kumartaşspor grubun ikinci maçında güçlü rakibi Dazkırı Belediyespor'la karşı karşıya geldi. Maçta 3 kırmızı kart çıkarken Kumartaşspor sahada 9 kişi kaldı. Diğer kırmızı kart ise Dazkırı yedek kulübesinden bir oyuncuya çıktı. Maçın ilk yarısında penaltıdan bir gol bulan Kumartaşspor, maçın sonuna kadar kalesini korudu ve maç 1-0 Kumartaş [&hellip]

1. Amatör Lig Play-Off Grubu’nda mücadele eden Kumartaşspor grubun ikinci maçında güçlü rakibi Dazkırı Belediyespor’la karşı karşıya geldi. Maçta 3 kırmızı kart çıkarken Kumartaşspor sahada 9 kişi kaldı. Diğer kırmızı kart ise Dazkırı yedek kulübesinden bir oyuncuya çıktı. Maçın ilk yarısında penaltıdan bir gol bulan Kumartaşspor, maçın sonuna kadar kalesini korudu ve maç 1-0 Kumartaş üstünlüğü ile tamamlandı. Daha önce oynadığı maçta Karşıyakaspor’la 1-1 berabere kalan Kumartaşspor, güçlü rakibi Dazkırı Belediyespor’dan aldığı 3 puanla puanını 4’e çıkararak grupta liderliği ele aldı.
MAÇTAN DAKİKALAR
23. dakikada gelişen Kumartaşspor atağında, hakem Dazkırılı oyuncunun ceza sahasında elle oynadığını tespit etti ve penaltı noktasını gösterdi. Topun başına Kumartaşlı Ahmet Özkan penaltıyı gole çevirdi. 1-0
45. dakikada yaşanan pozisyonda daha önceden sarı kartı bulanan Ömer Kırmızı gördüğü ikinci sarı karttan kırmızı kartla takımı 10 kişi bıraktı.
88. dakikada yaşanan pozisyonda rakibine yaptığı faulle Kumartaşlı Ömer Dandır direkt kırmızı kartla oyundan ihraç edildi. Kumartaşspor maça 9 kişi devam etti.
90. dakikada Dazkırı Belediyespor yedek kulübesinde yer alan Ömer Kürşat küfrettiği gerekçesiyle direkt kırmızı kartla sahadan ihraç edildi.
Bu dakikadan sonra gelişen ataklarda başka gol ve önemli gelişme olmazken Kumartaşspor rakibini 1-0 mağlup etti.
>> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Bakmadan Geçme