• Haberler
  • Spor
  • Kumartaş coştu bir kere – Kocatepe Gazetesi

Kumartaş coştu bir kere – Kocatepe Gazetesi

Süper Amatör Lig'de mücadele eden Kumartaşspor takım olarak Seydiler Belediyesi'ne devredildi. İsim değişikliğinde işlemler yetişmeyince Seydilerspor ligde Kumartaşspor ismiyle yoluna devam ediyor. İscehisar İlçe Stadyumu'nda Demirspor'u konuk eden Kumartaşspor rakibini 6-3 mağlup etti. Lige hazırlık dönemini tamamlayan fakat oyuncu kadrosunda eksikleri bulunan Demirspor ilerleyen haftalarda takımın tamamen oturması için işlemlere başladı. Kısa sürede yapılacak oyuncu [&hellip]

Süper Amatör Lig’de mücadele eden Kumartaşspor takım olarak Seydiler Belediyesi’ne devredildi. İsim değişikliğinde işlemler yetişmeyince Seydilerspor ligde Kumartaşspor ismiyle yoluna devam ediyor. İscehisar İlçe Stadyumu’nda Demirspor’u konuk eden Kumartaşspor rakibini 6-3 mağlup etti. Lige hazırlık dönemini tamamlayan fakat oyuncu kadrosunda eksikleri bulunan Demirspor ilerleyen haftalarda takımın tamamen oturması için işlemlere başladı. Kısa sürede yapılacak oyuncu takviyeleri ile güçlenecek Demirspor’un ligde kalma gibi bir korkusunun kalmaması planlanıyor.
Demirspor’un gollerini 36. dakikada Salih Berkay, 54. dakikada Sabri Kamış ve 74. dakikada Bilgehan’dan geldi.
Kumartaşspor’un golleri ise 6. ve 24. dakikada Ahmet Yiğit, 30. dakikada Ömer Kırmızı, 38., 63. ve 70. dakikada da Ayhan Turgutalp’ten geldi.

Bakmadan Geçme