• Haberler
  • Genel
  • Kum Voleybolu Turnuvası tamamlandı – Kocatepe Gazetesi

Kum Voleybolu Turnuvası tamamlandı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediyesi’nin düzenlendiği 3. Kum Voleybolu turnuvası oynanan final maçlarıyla tamamlandı. Erkeklerde baba-oğul olan Taner ve Yılmaz Takmak çifti 1. olurken bayanlarda da Fatma ve Özlem çifti 1. oldu Afyonkarahisar Belediyesi’nin organizatörlüğünde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün destekleriyle düzenlenen 3. Kum Voleybolu oynanan final maçlarıyla tamamlandı. BABA-OĞUL ÇİFT OLARAK BİRİNCİ OLDUErkeklerde baba-oğlu olarak yarışan [&hellip]

Kum Voleybolu Turnuvası tamamlandı

Afyonkarahisar Belediyesi’nin düzenlendiği 3. Kum Voleybolu turnuvası oynanan final maçlarıyla tamamlandı. Erkeklerde baba-oğul olan Taner ve Yılmaz Takmak çifti 1. olurken bayanlarda da Fatma ve Özlem çifti 1. oldu

Afyonkarahisar Belediyesi’nin organizatörlüğünde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün destekleriyle düzenlenen 3. Kum Voleybolu oynanan final maçlarıyla tamamlandı.
BABA-OĞUL ÇİFT
OLARAK BİRİNCİ OLDU
Erkeklerde baba-oğlu olarak yarışan Taner ve Yılmaz Takmak çifti Enes ve Mahmut çiftine karşı yarıştı. İlk sete başlandığında iki çift de birbiri üzerinde üstünlük kurmak için yoğun çaba sarf etti. İlk sette geriye düşen baba-oğul toparlanarak üstünlüğü ele aldı. Setin sonuna kadar üstünlük sürekli el değiştirdi. 23 sayıya kadar uzayan ilk seti Taner Yıldız Takmak çifti 23-21’le kazanmayı başardı. İkinci sette yine aynı durum vardı. İki ekipte üstünlük kurmak için sürekli yüksek tempoda performans sergilemek zorunda kaldı. Hiç farkın olmadığı ikinci seti izleyenlerin yorumu “finale yakışır maç” oldu. İkinci seti de 21-19’la kazanan Taner Yılmaz çifti birinciliğe ulaştı. Takmak çiftine 500 liralık ödül verildi. İkinci olan Enes Mahmut çiftine ise 350 liralık ödül verildi.
METEHAN VE ÖZAY ÜÇÜNCÜ OLDU
Üçüncülük maçında Giray ve Arda çiftiyle, Özay Metehan çifti karşılaştı. Karşılanın ilk setinde Metehan ayak bileğinin dönmesiyle sakatlandı. Maçın sonuna kadar sakat şekilde oynayan Metehan karşılaşmayı Özay’la birlikte kazanarak üçüncü oldu. Üçüncüye verilen ödül ise 250 lira oldu.
ÖZLEM FATMA ÇİFTİ BİRİNCİ OLDU
Bayanlarda final maçında Özlem Fatma çiftiyle Nuray Derya çifti yarıştı. İlk sete hızlı başlayan Nuray Derya çifti 5 sayılık farkı açtı. Oyundaki etkisini artıran Özlem Fatma çifti ise önce eşitliği yakaladı, sonra da öne geçti. İlk seti 21-19’la kazanan Özlem Fatma çifti ikinci sete avantajlı başladı. İkinci sette Nuray ve Derya çifti fazla etkili olamadı. Özlem Fatma çifti ikinci seti de 21-15’le kazanarak turnuvada 1. olmayı başardı. 500 liralık birincilik ödülünü Özlem Fatma çifti kazanırken ikinci olan Nuray Derya çifti ise elde ettikleri ikincilikle 350 liralık ödülün sahibi oldu.
AYCAN BÜŞRA
ÇİFTİ ÜÇÜNCÜ OLDU
Üçüncülük dördüncülük maçında Aycan Büşra çifti ve Beyza Şeyma çiftiyle karşılaştı. İlk seti 21-14’le ikinci seti de 21-11’le kazanan Aycan Büşra çifti 3. Kum Voleybolu Bayanlar kategorisinde 3. olarak 250 liralık ödülün sahibi oldu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Tortop’un ilk kupa töreni

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne atandıktan sonra ilk kupa törenine çıkan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yunus Tortop 3. Kum Voleybolu Erkekler kategorisinde derece elde edenlere kupa, madalya ve ödüllerini takdim etti. Bayanların kupa, madalya ve ödüllerini ise Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Emel Sarlık takdim etti

Afyonkarahisar Belediyesi’nin düzenlediği 3. Kum Voleybolu Turnuvası’nın tamamlanmasından sonra kupa törenine geçildi. Kupa ve madalyaların yanı sıra birinciye 500 lira, ikinciye 350 lira üçüncüye 250 lira ödülün verildi. Bayanlarda birinci olan Özlem Fatma, ikinci olan Nuray Derya ve üçüncü olan Aycan Büşra çiftlerine madalya, kupa ödüllerini Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Emel Sarlık teslim etti.
Erkekler kategorisinde dereceye girenlere ödüllerini, kupalarını ve madalyalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yunus Tortop takdim etti. Bu kupa töreni Tortop’un Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne atanmasından sonra ilk kez katıldığı kupa töreni oldu. Baba-oğul olarak yarışan Taner Yılmaz birinci, Enes Mahmut ikinci, Özay Metehan ise üçüncü olarak kupa, madalya ve ödüllerini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yunus Tortop’tan teslim aldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

“Oğlumla birlikte şampiyon olmak mutluluk verici”

Baba-oğul olarak katıldıkları 3. Kum Voleybolu’nda Erkekler kategorisinde şampiyon olan Taner Takmak, “Oğlumla kum voleybolunda şampiyonluk elde ettik. Bir baba olarak bu da bana çok mutluluk veriyor.” dedi

Afyonkarahisar Belediyesi’nin düzenlediği 3. Kum Voleybolu Erkekler kategorisinde Taner Takmak ile oğlu Yılmaz Takmak şampiyon oldu. Baba Taner Takmak şampiyonluk maçının ardından basın açıklaması yaptı. Açıklamasında oğlu ile şampiyon olmanın heyecanını yaşadığını belirten Taner Takmak, “Sporun birleştirici, arkadaş haddini artırıcı, sosyal olarak insanları mutlu eden bir dal olduğuna inanıyorum. Bu sayede Afyonkarahisar’da bir sürü yakın arkadaşım oldu. Spor yaptığım için çok mutluyum. Oğlumu da yetiştirdim, sonrasında oğlumla kum voleybolunda şampiyonluk elde ettik. Bir baba olarak bu da bana çok mutluluk veriyor. İnşallah herkesin iyi spor yapmasını diliyorum. Bu gibi aktivitelerin sürekli olarak Belediye Başkanımız ve büyüklerimizin yapmasını temenni ediyorum. Bu turnuvada emeği geçenlere oğlum ve kendi adıma çok çok teşekkür ediyorum.” ifadesini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Sporculardan teröre tepki

Çeyrek final, yarı final ve final maçlarında giydikleri tişörtlerle teröre tepki gösteren sporcular dikkat çekti

Afyonkarahisar Belediyesi’nin organizetörlüğünde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün destekleriyle düzenlenen 3. Kum Voleybolu Turnuvası’nda sahaya çıkan sporcuların tişörtleri dikkat çekti. Teröre tepki olarak maçlara Ay-Yıldızlı tişörtleriyle çıkan sporcular terörü lanetlediklerini ve bu olayların bir an önce sona ermesini istediklerini aktardı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme