“Kulübe kaynak yaratacak tek kişi Bakan”

Afyonkarahisarspor Teknik Direktörü Orhan Yüce, gazeteniz Kocatepe'nin sorularını cevaplarken Nazilli Belediyespor mağlubiyetinden maddi sıkıntılara, kulübün şu an ki bulunduğu durumdan takımın hedeflerine kadar birçok konu hakkında bilgiler verdi. Afyonkarahisarspor Teknik Direktörü Orhan Yüce, takım ve kulüple ilgili soruları yanıtladı. Dün idman sonrası görüşlerine başv vurduğumuz Yüce, Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu’nun Afyonkarahisar’a düzenlediği gezide [&hellip]

"Kulübe kaynak yaratacak tek kişi Bakan"

Afyonkarahisarspor Teknik Direktörü Orhan Yüce, gazeteniz Kocatepe’nin sorularını cevaplarken Nazilli Belediyespor mağlubiyetinden maddi sıkıntılara, kulübün şu an ki bulunduğu durumdan takımın hedeflerine kadar birçok konu hakkında bilgiler verdi.

Afyonkarahisarspor Teknik Direktörü Orhan Yüce, takım ve kulüple ilgili soruları yanıtladı. Dün idman sonrası görüşlerine başv vurduğumuz Yüce, Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu’nun Afyonkarahisar’a düzenlediği gezide söylediği ‘Afyonkarahisarspor’a herkesin sahip çıkması gerekiyor. Şu anda sadece Salim Pancar, kulübün bütün yükünü sırtlanmış gidiyor” sözlerini nasıl yorumladığı sorusuna şu cevabı verdi; “Benim anladığım kadarıyla burada Afyonkarahisarspor’a kaynak yaratacak tek kişi Çevre ve Orman Bakanımız Veysel Eroğlu olarak görülüyor. Ancak o da etrafı hedef gösteriyor” dedi.
“İdari bir konu ama sahadaki
skorla alakalı”
Afyonkarahisarspor Teknik Direktörü Orhan Yüce, ‘Bu tür konular idari konulardır.Ancak böyle bir konu idari olduğu kadar saha içi skorlarıyla da alakalı. Çünkü şuana kadar harcanan paraların hiçbiri futbolcu transferine gitmedi. Sezon başında bu kulübün borcu 3 Trilyon 200 Milyar’dı. Şu anki borcu ise 2 Trilyon. 500 Milyar para Salim Pancar’dan, 200 Milyar TL Valimizden, 175 Milyar da Belediye Başkanımız tahsis etmiştir. 2 Ay önce de Çevre ve Orman Bakanımız Veysel Eroğlu Afyonkarahisar’a gelmişti. Afyonkarahisarspor’un sorunları kendisine anlatıldı. Zaten her gelişinde de anlatılıyor. Bu gelişinde de anlatıldı. sanki ilk defa haber alıyormuş gibi yuvarlak laflarla geçiştirdi konuyu.”
Somut bir gelişme yok
Afyonkarahisarspor Teknik Direktörü Orhan Yüce, Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu’nun Afyonkarahisarspor’a kaynak yaratacak tek kişi olduğunu söyledi. Yüce konuşmasına şöyle devam etti; ‘Benim anladığım kadarıyla Afyonkarahisarspor’a kaynak yaratacak tek kişi Çevre ve Orman Bakanımız Sayın Veysel Eroğlu. O da etrafı hedef olarak gösteriyor. Ama ligin sonuna geldiğimiz şu günlerde de ortada somut bir gelişme yok.”
“Sezon başı tek hedefimiz mevcut kadroyla lige katılmaktı”
Mor Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Orhan Yüce, Nazilli Belediyespor mağlubiyetini yorumladı. Yüce, Altınorduspor maçı hazırlıklarına başladıklarını ifade eden Yüce sözlerini şöyle sürdürdü; ‘Diğer işlerde olduğu gibi futbolda da herkes en iyiyi yapmak için çalışır. Ama bunun biraz önce anlattığımız gibi kadronun zenginliğine ve kaliteli oyuncuların varlığıyla alakalı. Sezon başında elimizdeki kadroyla lige katılmak ilk plandaki hedefimizdi. İlerleyen haftalarda Play-Off’un kapısından döndük. Klasman grubu maçlarında da bu oyuncularla buraya kadar geldik. Geçen hafta Nazilli Belediyespor maçını kazanmış olsaydık lider olacaktık. Ama kaybettik. İçeride maç kaybettiğimiz gibi dışarıda da maç kazanma şansımız var. Bu maça takılmadan Altınorduspor maçı hazırlıklarına başladık. Altınordu maçını kazanmak istiyoruz. Ligin sonuan kadar her maçımızı kazanmak için sahaya çıkıp hedefimize varmaya çalışacağız. Hedefimizde Ekstra Play-Off’lara kalmaktır.”

Bakmadan Geçme