Kültür ve Sanat Evi’nin restorasyonu sürüyor

Eskişehir Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Kurulu tarafından alınan izinlerin ardından projesi onaylanarak ihalesi tamamlanan Kültür ve Sanat Evinde restorasyon çalışmaları devam ediyor.Özel Kalem Müdürü Mehmet Savaş ile birlikte restorasyon çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, yetkililerden çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Afyonkarahisar'da kültür ve turizminin gelişmesi adına Belediye Şehir Çarşısı arkasında bulunan tescilli yapıyı [&hellip]

Eskişehir Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Kurulu tarafından alınan izinlerin ardından projesi onaylanarak ihalesi tamamlanan Kültür ve Sanat Evinde restorasyon çalışmaları devam ediyor.
Özel Kalem Müdürü Mehmet Savaş ile birlikte restorasyon çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, yetkililerden çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Afyonkarahisar’da kültür ve turizminin gelişmesi adına Belediye Şehir Çarşısı arkasında bulunan tescilli yapıyı aslına uygun şekilde restore edilen Afyonkarahisar Belediyesi, bu tarihi binayı Kültür ve Sanat Evi olarak halkın hizmetine sunacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme