• Haberler
  • Genel
  • Kültür Turizm Derneği birinci yılını kutladı

Kültür Turizm Derneği birinci yılını kutladı

Afyonkarahisar Kültür Turizm Derneği 1. kuruluş yıl dönümünü dernek üyeleri ve yönetim kurulu ile kutladı   Dernek toplantısına yönetim kurulu üyeleri Nilgün Seçen, Hidayet Oruç, Tülin Helvacıoğlu, Ayşegül Tüplek, Yasemin Bor, Ummuhan Oruç, Mustafa Türk, Huriye Mazi, Büşra Seçen, Mustafa Seçen katıldı. 21 Eylül 2018'de kurulan dernek için 1. yıl pastası kesildikten sonra Dernek Başkanı [&hellip]

Afyonkarahisar Kültür Turizm Derneği 1. kuruluş yıl dönümünü dernek üyeleri ve yönetim kurulu ile kutladı

Dernek toplantısına yönetim kurulu üyeleri; Nilgün Seçen, Hidayet Oruç, Tülin Helvacıoğlu, Ayşegül Tüplek, Yasemin Bor, Ummuhan Oruç, Mustafa Türk, Huriye Mazi, Büşra Seçen, Mustafa Seçen katıldı. 21 Eylül 2018’de kurulan dernek için 1. yıl pastası kesildikten sonra Dernek Başkanı Ömer Mazi dernek hakkında üyelere bilgi verdi.
Derneğin bir yılda neler yaptığını üyelere anlatan Ömer Mazi, “Afyonkarahisar Kültür Turizm Derneği bir yaşında. Ama aslında 5 yıldır düşünülen bir dernekti. Afyonkarahisar’ın turizm, kültür ve tanıtım alanında önemli eksiklikleri vardı. Bu nedenle Kültür Turizm Derneği kuruldu.” dedi.
Derneğin faaliyetleri hakkında da bilgiler veren Mazi, “Bir yıllık süre içinde Afyonkarahisar Kültür Turizm Derneği neler yaptı kısaca bahsetmek gerekirse 3 önemli proje yürüttü. 2 proje Avrupa Birliği projesi, bir tanesi de İçişleri Bakanlığı ile yürütülen proje. İçişleri Bakanlığı ile yürütülen projeye Afyonkarahisar Valiliği, Belediye, ATSO ve ZAFTODER proje ortağımız olarak yer alıyor.” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme