Kul: Çıksalın'ı farklı mağlup edeceğiz

Play-Off Grupları'na gitme konusunda oldukça iddialı olan Elibol Sandıklıspor hafta sonu kendi evinde ligin düşme potasında mücadele veren Çıksalınspor'u konuk edecek. Çıksalınspor maçı için değerlendirmede bulanan Elibol Sandıklıspor Teknik Direktörü Turgut Kul, 'Büyük konuşmak istemiyorum ama belki de biz burada Çıksalın'ı farklı bir şekilde mağlup edeceğiz' dedi Spor Toto 3'üncü Lig 2'nci Grupta mücadele eden [&hellip]

Kul: Çıksalın’ı farklı mağlup edeceğiz

Play-Off Grupları’na gitme konusunda oldukça iddialı olan Elibol Sandıklıspor hafta sonu kendi evinde ligin düşme potasında mücadele veren Çıksalınspor’u konuk edecek. Çıksalınspor maçı için değerlendirmede bulanan Elibol Sandıklıspor Teknik Direktörü Turgut Kul, “Büyük konuşmak istemiyorum ama belki de biz burada Çıksalın’ı farklı bir şekilde mağlup edeceğiz” dedi

Spor Toto 3’üncü Lig 2’nci Grupta mücadele eden Elibol Sandıklıspor hafta sonu konuk edeceği Çıksalınspor hazırlıklarına devam ediyor. Lig’de 5’inci sırada bulanan Kırmızı Beyazlı Afyonkarahisar temsilcisi, ligin düşme potasından kurtulma planları yapan Çıksalınspor’la karşılaşacak.
Sazak Arena’da hazırlık antrenmanlarını gerçekleştiren Kırmızı Beyazlılar günün antrenmanına ısınma hareketleriyle başlarken 5’e 2 top kapma çalışmasıyla devam etti. Oyuncular yapılan antrenmanda kanat, orta, şut ve bire bir mücadele çalışmaları sonrası çift kale maçla günün antrenmanı tamamladı.
“KAZANIRSAK YÜZDE
90 PLAY-OFF’TAYIZ”
Manavgat Evrensekispor deplasmanından alınan 3 puanla morallerin yerinde olduğunu belirten Elibol Sandıklıspor Teknik Direktörü Turgut Kul, antrenmanların da keyifli geçtiğini ifade etti. Çıksalınspor maçına dikkat çeken, Teknik Adam Turgut Kul, “Onların puan ya da puanlara ihtiyacı var. Çünkü düşme potasından kurtulmak için uğraş veriyorlar. Onlarda Sandıklı’dan puan çıkartmak istiyor. Fakat bizim yolumuz belli. Zor bir maç olacağını biliyoruz. Bizim de bu maçı alıp Play-Off’lara gitmek gibi bir gayemiz var. Bu maçtan çıkaracağımız 3 puan da bizim Play-Off’ları yüzde 90 oranında garantilememiz anlamına geliyor. Büyük konuşmak istemiyorum ama belki de biz burada onları farklı bir şekilde mağlup edeceğiz” ifadesini kullandı.
Elibol Sandıklıspor’da kart cezalısı Samet, Furkan, Murat Can ve sakatlıkları bulunan Emrah ile Doğan maç kadrosuna alınmadı. Sakatlıkları bulunan Emrah ve Doğan antrenmana katılmazken, kart cezalısı Samet, Furkan ve Murat Can antrenmanda takımla birlikte çalışmalara katıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme