Kul: Bana böyle bir şey tebliğ edilmedi

Sandıklıspor Teknik Direktörü Turgut Kul, Sandıklıspor yönetiminin görevine son verdiği yönündeki iddiaları yanıtladı. Kul, 'Bana böyle bir şey tebliğ edilmedi. Sandıklıspor'da görev yapmak isterim. Hazırlıklarımı yaptım ve bir telefonla mübalağasız görev yaparım' dedi Spor Toto 3'üncü Lig 2'nci Grupta Play-Off oynayan Elibol Sandıklıspor'da Teknik Direktörlük yapan Turgut Kul, hakkında yapılan haberlere cevap verdi. Sandıklıspor yönetiminin [&hellip]

Kul: Bana böyle bir şey tebliğ edilmedi

Sandıklıspor Teknik Direktörü Turgut Kul, Sandıklıspor yönetiminin görevine son verdiği yönündeki iddiaları yanıtladı. Kul, “Bana böyle bir şey tebliğ edilmedi. Sandıklıspor’da görev yapmak isterim. Hazırlıklarımı yaptım ve bir telefonla mübalağasız görev yaparım” dedi

Spor Toto 3’üncü Lig 2’nci Grupta Play-Off oynayan Elibol Sandıklıspor’da Teknik Direktörlük yapan Turgut Kul, hakkında yapılan haberlere cevap verdi. Sandıklıspor yönetiminin görevine son verdiği yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade eden Teknik Adam Turgut Kul, “Bana yönetim tarafından böyle bir konuda tebliğ gelmedi. Yönetim karar aldıysa saygı duyarım. Fakat dediğim gibi bana yönetimden bu konuda bir tebliğ gelmedi.” diye konuştu.
“BAŞKA TAKIMLARDAN
TEKLİFLER VAR”
Sandıklı’da öğretmenlik yaptığını ve Sandıklı’dan gitmek için tayin istemediğini belirten Kul, “Sandıklı’da öğretmenlik görevimi yaptığım için buradan gitmek için tayin istemiyorum. Teklifler var, fakat Sandıklı’da kalmak istiyorum. Dediğim gibi Yönetim’den bana yeni sezonda takımla görev yapmamam konusunda bir açıklama yapılmadı. Ben spor adamıyım. Görev yapacağım zaman bir telefonla göreve gelmem yeter” dedi.
“HAKKIMIZDA
HAYIRLISI”
Sandıklıspor’un yapılacak genel kurul toplantısından sonra nasıl bir yol izleyeceğini bilmediğini belirten Teknik Direktör Kul, “Sandıklıspor’un yapılacak gelen kurulundan sonra nasıl bir yol izleyeceğini bilmiyorum. Belediye ile ilgili, SANJET’le ilgili veya iş adamlarıyla ilgili açıklamalar var. Benim için önemli olan takıma sahip çıkılması. Parti sahip çıkmış, şirketler sahip çıkmış ya da şahıs sahip çıkmış önemli değil. Biz spor adamıyız ve kendimizi spora ve başarıya adadık” şeklinde konuştu.
“LİSTEMDE 15’E YAKIN FUTBOLCU VAR”
Yeni sezonla ilgili çalışmak istediği 14-15 futbolcu olduğunu belirten Kul, “Gelecek sezon da çalışmak istediğimiz 14-15 futbolcu var. Bunlar grubumuzda, diğer gruplarda veya bildiğimiz oyuncular. Verilecek yetki çerçevesinde oyuncuları takıma katmak istiyorum. Mevcut oyuncularımızdan da çalışmak istediğim en az 8 genç oyuncumuz var. Gitmek isteyen oyuncular var. Tam emin değilim fakat Yusuf Orhan sözleşmesini galiba feshetmiş. Yine Halil İbrahim Sönmez konusunda bilgim var ama 1461 Trabzonspor’a gidecek. Bizde gitmek isteyen oyuncuya zorluk çıkarma gibi bir işlem yoktur. Hele ki bir üst lige transfer olacaksa biz elimizle götürür ve takıma teslim ederiz. Halil İbrahim’de hayali olan Trabzonspor’a kavuşur” diye konuştu.
>> Ali Fuat Güçlüer’in haberi

Bakmadan Geçme